Sjukstuga
 

Börjar dagen med att presentera er för mor&dotter frukost, intresseklubben antecknar? Nej men det är inte mycket denna bandit unge accepterar så man tager det man haver. Hon rörde knappt clementinen fastän det brukar gå hem hos henne, men det blev en danonino, 2/3 majskrokar och lite mjölkersättning på det, allahmdulilah. Hon har dessutom åkt på en förkylning, för människor FATTAR INTE att man inte kommer med sjuka barn till öppna förskolan, så less jag blir!! Hur mår ni idag? Snart helg och allt :) 

#1 - Sara

Mår bra och ännu bättre eftersom det är fredag imon :) förresten så är jag
Så nyfiken på hur Selin ser ut :)
Vem är hon lik?

#2 - F.

Åh må Allah tillfriskna henne!
Samma här är förkyld och hoppas att jag inte smittar ner min dotter..

#3 - Anonym

Hjälp! Kikar in här för ofta, det är inte ett krav för dig att blogga 24 h på dygnet. Så rekomendera andra liknande bloggare som är som din

#4 - I

Vi slutade gå till öppna förskolan eftersom det alltid var snoriga barn där. Begriper inte att föräldraldiga inte håller sjuka barn hemma. På dagis förstår jag att föräldrar inte kan vabba stup i kvarten men öppna förskolan?? Min son älskade att va där så det är jättetråkigt för oss men han blev sjuk varje gång.

Tips, har du testat att ge turkisk yoghurt blandad med sempers fruktpure tex banan/mango? Danonino yoghurtar har massa onödigt tillsatt socker.

#5 - Therese

Men fy va trist! På våran öppna säger personalen till om nån kommer med sjukt barn, att folk ens gör det alltså... Inte ok! Men be personalen prata med föräldrarna och skicka hem sjuklingar! Dom ska va hemma o vila ❤️

#6 - L

Åh.. Vad jobbigt för lillan:/ må Allah ge henne shifa <3 ja när bebisar e sjuka brukar ju aptiten inte vara den bästa.

Själv blandar jag kokosmjölk med lite grädde och kör i vitamin boost som tex blåbär, havtornbär och banan. Mixar det till en smoothie. Jätte uppskattat mellis som jag ger varje dag :) 100% ekologiskt!

#7 - Fatima

Hej. Om du är en "traderare" så har jag lite som du kanske kommer tycka om :) Helt Oanvända saker !!


http://www.tradera.com/profile/items/3014883/fatima99