Cancer

Cancer. Vi hör om den, vi läser om den, vi känner någons om känner någon som har den. Cancer. En sjukdom jag aldrig tänkt väldigt nog på, till den dagen en människa jag älskade insjunkande i den. Tårarna rinner denna kväll, när jag hamnade på en blogg som drivs av ett par där frun precis dött av cancer. Timmarna innan min svärfar gick bort bläddrade jag i en tidning där jag hamnade på en artikel som handlade om en mamma som du av cancer och lämnade bakom sig en 9 månaders bebis, en man och en son på 3 år. En mammas största rädsla. 

Mitt hjärta brister, denna sjukdom, detta lidande. Min svärfar fick inte se något av hans efterlängtade prinsessa. Jag saknar honom så hjärtat brister. När vi var hos svärmor i helgen och vi alla skulle sätta oss ner för att äta höll jag på att gå in till vardagsrummet och säga '' baba, maten är klar''. Men det finns ingen baba mer, ingen dede som sak sjunga sari gelin för Selin. Jag kan inte fatta att han inte finns bland oss, för hans röst fyller fortfarande hela huset. 

Allt har en mening. Må gud låt han träffa alla han älskar i paradiset. Må vi få samma chans som han fick, att se våra barn och barnbarn, växa upp friska, glada och rättfärdiga, allahumma ameen.Må Allah vara nådig mot din själ älskade baba, vi kommer aldrig glömma dig!

Må Allah göra våra sjuka friska, må han vara nådig mot våra döda och vägleda oss och våra barn. 

Var rädda om era nära och kära, älska, förlåt, le och gör gott, sannerligen är tiden i detta liv kort, men akheera är evig! 

#1 - Umm Rayan

Subhanallah detta inlägg fick tårarna att rinna må Allah Swt ge er sabr. Håll ut inshallah så kommer ni förevigat vara i Jannah tillsammans. Allahuma amiin till din dua <3 <3

Svar: Inshaa Allah ya rabb <3
Mrs.Coskun

#2 - Lalla

Amin

#3 - Anonym

Allahumma ameen <3

#4 - D

Min svärmor gick bort plötsligt när vi var nygifta och jag var nygravid, samma vecka som vi tänkte ge nyheten gick hon bort, hon fick aldrig uppleva sin sista sons barnbarn, hon skulle varit den perfekta farmorn och hon älskade min man så mycket eftersom det var hennes "lilla" pojke. Exakt 10 år senare gick min svärfar bort i cancer, i hans sista tid åkte min man ner till hemlandet för att se sin far en sista gång, innan han tog sitt sista andetag! Som sagt så vet man aldrig när det händer, därför håll er nära till dom ni gillar mest, bli inte sura över små saker, respektera varann, den här världen är bara tillfällig, vi hoppas på att träffas i cennet. Våra barn och jag har stöttat min man som mest och kanske vårt fina mirakel gjorde att han kom över sin sorg lättare. Allah cok buyuk, sukurler olsun. Många styrkekramar till er.

#5 - Ice

följer ung cancer på instagram. SubhannAllah vilken styra och kamp det är.

#6 - Anonym

Blev så rörd av rgc:s inlägg och D:s kommentar ovan. Det gör så ont att höra sådant. Verkligen. Allah har en plan med allt, subhanallah

#7 - Warda

R fina syster må han hamna i jannatul fardows in shaa Allah!

Jag hoppas att du inte tar detta på fel sätt men det finns botemedel mot cancer. Läs allt på internet om hur diverse olika saker som regeringen inte vill att andra ska veta. Cannabis oil bl.a. De förbjuder massvis med natural remedies men tillåter alkohol och tobak som dödar Gud vet hur många.
Jag tror starkt på att det finns botemedel mot varje sjukdom.

Om man åker till läkaren och mår dåligt så får man bara massa piller, tänk om fler läkare sa " gå hem stäng av tv:n och mobilen, gå och ta en lång promenad stressa inte, ät nyttigt och kom tillbaka om sisådär 3 v". Nej för att allt är business för det är så systemet funkar

Det är för mycket för att förklara och man måste göra sin egen research för att veta. Varför skulle man vilja bota sjukdomar när cancer industrin får in MILJARDER?? Likaså diabetes?? food for thought sis.

Jag gjorde research efter att ångesten blev för mycket av min sjukdom (har typ 1 diabetes) och vet du vad de säger till diabetiker att äta oavsett typ(det är olika sjukdomar typ 1&2 men gemensamt basically för mkt socker i blodet) de vill att vi ska äta massa kolhydrater (alla ger detta råd) för att sedan kompensera med insulin? Vilka tjänar på detta må tro...om inte läkemedelsföretagen. Som sagt allt är business.

Cancer är en utav de många följdsjukdomar för typ 1 diabetes och det är för att tar man mycket insulin så delar det på cellfördelningen vilket ökar cancerrisken. Min dietist sa senast till mig " det ät okej warda du kan äta pizza, ris..bara att kompensera med insulin" gick därifrån med en otroligt obehaglig känsla som fick mig att läsa på.

Man hittar allt på internet framförallt youtube. Menar väl sis och vill gärna höra feedback. ❤️❤️😊😊

#8 - Anonym

Undvik äta mat som innehåller siffror