Sjukstugan fortsätter..
 
...Men klart man ska uppdatera bloggen med en smarrig matbild från bättre tider! Såhär ser det ut numera när jag försöker fotta maten om jag är ute, en liten hand som slinker in och ska attackera maten hehe, allahumma barik.
Hoppas ni får en härlig helg, vår helg innehåller te och soppa i storalass med en hel del näsdukar, Allhamdulillah <3
Sjukstuga
 

Börjar dagen med att presentera er för mor&dotter frukost, intresseklubben antecknar? Nej men det är inte mycket denna bandit unge accepterar så man tager det man haver. Hon rörde knappt clementinen fastän det brukar gå hem hos henne, men det blev en danonino, 2/3 majskrokar och lite mjölkersättning på det, allahmdulilah. Hon har dessutom åkt på en förkylning, för människor FATTAR INTE att man inte kommer med sjuka barn till öppna förskolan, så less jag blir!! Hur mår ni idag? Snart helg och allt :) 

Cancer

Cancer. Vi hör om den, vi läser om den, vi känner någons om känner någon som har den. Cancer. En sjukdom jag aldrig tänkt väldigt nog på, till den dagen en människa jag älskade insjunkande i den. Tårarna rinner denna kväll, när jag hamnade på en blogg som drivs av ett par där frun precis dött av cancer. Timmarna innan min svärfar gick bort bläddrade jag i en tidning där jag hamnade på en artikel som handlade om en mamma som du av cancer och lämnade bakom sig en 9 månaders bebis, en man och en son på 3 år. En mammas största rädsla. 

Mitt hjärta brister, denna sjukdom, detta lidande. Min svärfar fick inte se något av hans efterlängtade prinsessa. Jag saknar honom så hjärtat brister. När vi var hos svärmor i helgen och vi alla skulle sätta oss ner för att äta höll jag på att gå in till vardagsrummet och säga '' baba, maten är klar''. Men det finns ingen baba mer, ingen dede som sak sjunga sari gelin för Selin. Jag kan inte fatta att han inte finns bland oss, för hans röst fyller fortfarande hela huset. 

Allt har en mening. Må gud låt han träffa alla han älskar i paradiset. Må vi få samma chans som han fick, att se våra barn och barnbarn, växa upp friska, glada och rättfärdiga, allahumma ameen.Må Allah vara nådig mot din själ älskade baba, vi kommer aldrig glömma dig!

Må Allah göra våra sjuka friska, må han vara nådig mot våra döda och vägleda oss och våra barn. 

Var rädda om era nära och kära, älska, förlåt, le och gör gott, sannerligen är tiden i detta liv kort, men akheera är evig!