Confused

Sitter och käkar frukost med lillan framför Barnkanalen. För mig är det kaffe och kesomackor som gäller och Selin har med en himla kamp fått i sig några tsk gröt och nu smaskar hon på ett smörgåsrån med 1 kg smör på, typ. Vi har vart uppe sen sex, trevligt, hoppas på en timmes sömn snart ..

Hörrni, jag vet inte vad jag ska göra med bloggen mer, funderar på att stänga ner den kanske? Förr gjorde den så mkt nytta, jag kände att jag nådde ut och inspirerade, eller åtminstone så bekräftade era kommentarer och mail det. Nu känns det som jag bara skriver.. Ähsh jah vet inte ...
Lunch
 
Ibland kan något så enkelt vara så gott, som tex korv och pasta. Jag körde lite road island sås med en massa peppar och lite gurkröra (?) för att lyxa till det lite och åh va gott och mättande det vart! Bästa snabblunchen på länge woop woop.
Got my backpack on & I'm chillin'
Allahumma barik på dig lilla banditen min ♥
 
Jag glömde visa er lollans backpack som jag är helt förälskad i och som hon själv verkar gilla rätt så mycket då hon vägrar ta av sig den och blir sur när jag tar ifrån henne den, haha lilla banditen min! Denna kommer från Elodie details och ja, ni vet ju redan vid det här laget hur mycket jag älskar det märket. Är vanligtvis besatt av Cherry blossom printet men ville prova nått lite neutralt denna gång, visst är den tjusig Mashaa'Allah?!