Blogger date ♥
 
ÄNTLIGEN funkar bloggen som den ska! Hoppas ni alla hittar tillbaka Inshaa'allah och tack för ert tålamod, jag har känt mig saknad haha! Anyways, idag hade jag en härlig date med min fina Amira som är på besök från utlandet och som jag inte träffat på hundra år och så körde vi två flugor i en smäll och bjöd med Imane så det blev världens blogdate haha. Precis som det är spännande för läsare att träffa bloggare är de lika kul för oss bloggare att träffa andra bloggare - det snackas inläggsinspo, bilder, redigering och senaste nytt i bloggvärlden haha.

Super rolig dag med en massa gott skratt, mycket prat, shopping och god mat! Allhamdulillah för en lyckad dag och fina systrar i islam ♥ Allahummabarik på dessa skönheter :)
New in : IKEA
 
Två nya grejer till mitt hem: Ett nytt påslakansett som jag suktat efter sen den kom ut, jag har ju den i beige/vinrött så denna blir ett fint tillskott till lite ljusare tider Inshaa'Allah. Sen en byrå från Malm som jag fått ärva från en av mina bästa vänner , allts guldvärd!! Vi behövde ny förvaring för bebisen som kommer och Selins grejer så denna var ett perfekt komplement till vår walk-in-closet, måste fota för er och visa, det har vart så svårt att få till bra förvaring just där inne men NU så!! Men men hörrni, nu börjar det förlossningsstädas för fullt här, måste tvätta mattorna och soffan och städa ur vissa hyllor, hur går det för er gravida där ute då? Nån mer som hetsar som jag? 
 
Hoppas bloggadressen ordnar sig snart för nu är 90% av alla läsare typ borta, haha vet inte ens vem jag skriver till längre ...
Kaos
Lite bilder från dagarna som gått! 

Min blogg har legat nere hela helgen som ni kanske märkt, jag som precis började få bloggflyt, så typiskt! Denna adress är den som gäller tills domänet rgc.nu är tillbaka igen, förhoppningsvis imorrn Inshaa Allah! Annars har vi bara hängt hemma och med familjen, ätit gott, kollar på film och umgås massor. Sen har det rensats hemma, pluggats och allt däremellan! Skönt med ledighet, hoppas ni haft det dunder <3