En läsarträff
 
Nu trotsar jag alla farhågor och har bestämt mig för att äntligen ha en LITEN träff med några av er läsare. Jag tänker att vi max kan vara tio, så det blir väl dem tio första som skriver som får vara med, denna gång iaf. Och blir det lyckat så kör vi en till Inshaa'allah. Jag kommer även ha ett blogg event i höst inshaa'allah tillsammans med en annan bloggerska (mer om det senare ^^) så det finns fler tillfällen om inte denna gång med andra ord =) 
Hoppas vi ses Inshaa'allah <3 Maila senast imorrn! 
Monday love ♥
 

Lämningen var hjärtskärande idag. Selin grät och sprang bara tillbaka till mig och jag fick panik och stod där och försökte trösta och vägrade gå vilket är helt fel, man ska liksom säga hejdå, krama och gå, men det är ju så svårt. Hur som helst så hängde jag i buskarna en stund (utan att hon kunde se mig, haha crazy mom) och såg att hon snabbt började leka fint i sandlådan, lilla hjärtat mitt ♥ Sen hade vi spontan frukost date hemma och sen var det bara att sätta igång alla dagens måste! Imorron är första skoldagen Inshaa'allah, är små nervös men ska nog gå bra. 

Vet att några av er också skolat in era barn dessa dagar, hur har det gått för er?!

 
Whats for lunch?!
 

Sitter och klurar på vad jag ska laga till lunch medan lillan sover middag. Kikade igenom min receptkategori för lite inspo och (OM jag får säga det själv) så hade jag ett himla flyt i köket förr, allahumma barik. Numera SUGER jag på matlagning, men men, dessa rätter tänkte jag välja bland, klicka på länkarna för recept!

Hur som, har försökt hålla föris (ett ord jag aldrig trodde jag skulle börja säga btw haha!) rutiner under helgen och det har funkat bra allahumma barik, och vi som aldrig haft rutiner innan (förutom nattsömn som slog in under sommaren) så är detta rena drömmer, kan skriva ett separat inlägg om det kanske? Så kanske vi kan utbyta idéer!