Leblebi
 
En annan tunisisk favorit är Leblebi. Det är en bröd röra som är gjord på bröd som har stått någon dag, harrisa, ägg , humos och en massa kryddor och citrion och gärna lite tonfisk också - så gott!! Någon mer som tycker det? Maken har ätit det hos mamma någon gång och gillar det och tyckte även om det här :)
Tunis centre vile
 
Idag tog vi en tur i innestan, strosade runt på marknader och åt god mat. Det är så himla varmt här, jag hade nog aldrig fixat att vara här på sommaren, speciellt inte med en bebis wallah, tycker så synd om henne, hon svättas och sover en massa pga värmen, men vi är noga med både vätskan maten och att titta i blöjan ofta så hon inte blir uttorkad. Bjuder på några bilder från dagen, är inte så flitig med kameran denna gång men försöker fota så ofta jag får tillfälle hehe, kul att cascrout-inlägget var så poppis hehe :)
 
A tunisien Cascrout
 
Är man i tunisien måste man smaka på en klassisk cascrout. Man kan antingen kör på tonfisk eller mergez för att få den ultimata tunisen känslan. Gott :D Eller vad säger mina tunisiska läsare ?