Q & A Part I
 
Ska försöka besvara några frågor snabbt medan ungen härjar i sin gåstol, man vet ju aldrig när hon tröttnar och samtidigt halsa ner dagens första välbehövliga kopp kaffe, jalla bimsillah :) 
 
hur känner du att du har förändrats efter att du blev mamma?

Jag tycker inte jag förändrats så mycket, är samma glada, stressade, hyperaktiva person jag alltid varit dock är min hypokondri väldigt extrem numera och min dödsångest, vilket kan göra mig lite mer dämpad och tillbakadragen under vissa perioder annars som vanligt, men otroligt mycket mer tacksam för allt.
 
Du har nämnt att din man jobbar natt. Hur går det för dig på nätterna ensam med lilla tjejen? Min man jobbar också natt ibland och då sover jag hos min mamma just för att jag inte vågar vara ensam med henne. Kan få panik när hon gråter mycket och jag redan har försökt allt. Kram

Min man har jobbat natt ganska länge nu så jag är väldigt van, om något så går tiden så mkt fortare nu med selin, men det är tufft, otroligt tufft. De första 4 veckorna var maken ledig men när han började jobba kom paniken, men det var bara att gilla läget. Sömn är en lyx grej när man blir förälder, så jag sov inget de första 3 mån, kanske nån timme om dagen och om hon grät på nätterna satte jag henne i vagnen och körde runt i huset, satte på tvn på hög volym, pratade, tröstade, ammade , lyssnade på koran osv. De blir ju lugna förr eller senare, så försökte jag tänka, och andas djupt emellan åt hehe, kram på er <3 
 
Hur känner du dig nu i mamma rollen ?
 
Efter snart 8 månader kan jag erkänna att jag NU börjar landa , lite! Känner mig inte lika orolig över allting, MEN är orolig över nya grejer istället haha , men jag är nog sån som människa. 
Jag kan nu stå på mig om någon försöker ge mig råd och jag inte håller med, jag känner även att jag blivit så mycket modigare och lugnare med henne efter en utlandsresa, för där testas verkligen ens gränser. 
 
OK nu är det kört, ungen gråter, vi hörs snart igen insha'allah <3
#1 - Fatima

Jag undrar över när rgc store ska börja igen?

#2 - Nadja

Din man är ju turk och du är arab, vilket språk vill ni att ert barn ska prata?