A New look
 
Minns ni att jag tidiagre berättade att vi skulle göra om i köket, förutom att måla skulle vi få nya köksluckor! Vi har nämligen något som heter tillägsval, där man får byta ut vissa grejer i utbyte mot en summa som läggs på hyran, så himla värt! Våra förra luckor var från 80-talet (bokstavligen) så det var skönt med lite nytt, även bänkskivorna byttes ut. Allhamdulillah, vi är nöjda, ser mkt fräschare ut, eller vad säger ni?
#Throwback Tunis
 
Go kväll på er! Bjuder på några bilder som aldrig kom upp här på bloggen, sidi bou said part 2 I guess. 
Sista bilden ska vi framkalla och ha i hallen tillsammans med våra andra semester bilder inshaa'allah, tycker den säger så mycket, vitt och blått och havet bakom, La marsa i ett nötskal och föralltid favorit platsen i Tunisien. Sen har jag faktiskt inga mer ställen jag känner mig sådär jätte förtjust i, det bästa med tunisien för mig är släkten! 
Q & A Part I
 
Ska försöka besvara några frågor snabbt medan ungen härjar i sin gåstol, man vet ju aldrig när hon tröttnar och samtidigt halsa ner dagens första välbehövliga kopp kaffe, jalla bimsillah :) 
 
hur känner du att du har förändrats efter att du blev mamma?

Jag tycker inte jag förändrats så mycket, är samma glada, stressade, hyperaktiva person jag alltid varit dock är min hypokondri väldigt extrem numera och min dödsångest, vilket kan göra mig lite mer dämpad och tillbakadragen under vissa perioder annars som vanligt, men otroligt mycket mer tacksam för allt.
 
Du har nämnt att din man jobbar natt. Hur går det för dig på nätterna ensam med lilla tjejen? Min man jobbar också natt ibland och då sover jag hos min mamma just för att jag inte vågar vara ensam med henne. Kan få panik när hon gråter mycket och jag redan har försökt allt. Kram

Min man har jobbat natt ganska länge nu så jag är väldigt van, om något så går tiden så mkt fortare nu med selin, men det är tufft, otroligt tufft. De första 4 veckorna var maken ledig men när han började jobba kom paniken, men det var bara att gilla läget. Sömn är en lyx grej när man blir förälder, så jag sov inget de första 3 mån, kanske nån timme om dagen och om hon grät på nätterna satte jag henne i vagnen och körde runt i huset, satte på tvn på hög volym, pratade, tröstade, ammade , lyssnade på koran osv. De blir ju lugna förr eller senare, så försökte jag tänka, och andas djupt emellan åt hehe, kram på er <3 
 
Hur känner du dig nu i mamma rollen ?
 
Efter snart 8 månader kan jag erkänna att jag NU börjar landa , lite! Känner mig inte lika orolig över allting, MEN är orolig över nya grejer istället haha , men jag är nog sån som människa. 
Jag kan nu stå på mig om någon försöker ge mig råd och jag inte håller med, jag känner även att jag blivit så mycket modigare och lugnare med henne efter en utlandsresa, för där testas verkligen ens gränser. 
 
OK nu är det kört, ungen gråter, vi hörs snart igen insha'allah <3