Together we are strong ♥
Dagens inlägg ägnar jag till de drabbade av naturkatastrofen i Balkan! Ingen har missat vad som hänt i Bosnien, Serbien och till och med Kroatien som blivit drabbade av massivt regn som dränkt ner halva städer och byar (LÄS HÄR!). Jag blir helt varm om hjärtat när jag läser på olika forum där serber försöker hjälpa bosnier och tvärtom. Det är även dags för oss andra att hjälpa till! Det behövs kläder, hygienartiklar, medicin och mat till alla dessa tusentals människor. 

Klicka på följande länkar för att donera en slant och läsa mer: 

http://foreningsinsamling.se/fundraisers/sdobosnien/ - En dawah organisation där hjälpen går oavkortat till ändamålet! 

http://foreningsinsamling.se/fundraisers/barntillbarn/

http://stiftelsenvarabarn.se/

Jag uppmanar även alla mina Balkan läsare som har möjlighet att starta insamlingar och skicka iväg grejer ner och som kan med garanti försäkra att hjälpen når fram att kontakta mig : r-g01@hotmail.com så jag kan dela med mig av det här!! Tillsammans är vi starkare, alltid!! Må Gud hjälpa och underlätta för de drabbade , ameen!

#1 - Alexandra

Tack Bubice, du förstår inte hur mycket det betyder att du uppmärksammar Balkan på din blogg. Älskar dig för alltid <3

#2 - Anonym

Bra initiativ ! <3

#3 - Ukht F

Assalamu 'aleykum. Har läst i bloggen att du har tipsat systrar om al-Taqwa föreninfens event i bloggen innan. Vad tycker du om det som sades på UG om föreningen igår kväll? Är det fortfarande en förening du rekommenderar?

Svar: Walekom Assalamo fina syster! Syster föreningen las ner men jag kan med gott samvete säga att föreningen inte alls är förknippat med vad som sades igår utan som vanligt är de bara förtal av muslimska organisationer.
Mrs.Coskun

#4 - Anonym

syster första länken funkar inte, kan du snälla se om du hittar den rätta.

Svar: Dem funkar när jag trycker på dem
Mrs.Coskun

#5 - S

När lades föreningen ned :O och vetu vrf?

Svar: Vår syster del har lagt ner pga vi inte hade tid tyvärr, mer vet jag inte ! Föreningen i sig finns kvar
Mrs.Coskun