Today's socks


Salam på er fina! Kör en liten mobil uppdatering då jag knappt hinner sitta vid datorn. Igår körde vi årets första grill allhamdullilah gott och trevligt hos svärfamiljen. Annars är jag fortfarande i hemma bubblan vågar inte gå ut Mkt än men de kommer väl inshaa Allah. Har även Upptäckt min stora kärlek för bebis strumpor och hm har de sötaste haha dessa är från moster Laleh <3
Q & A : Skötväskdilemmat
 
Assalam alaykum syster! Vilka söta små fötter och vilken gullig pyjamas Maa shaa Allah må Allah bevara er! Undrar hur du gjorde med skötväskan? Är själv helt borta har ingen aning om vad för väska jag ska köpa hehe. BarakAllahu feeki.
 

Walekom assalam fina! Jag väljer att publicera din fråga för jag har fått den och liknande frågor  så många gånger förr men missat att svara. Jag vet inte om jag är konstigt eller om jag missar vad man egentligen ska ha i en skötväska men ovan ser ni vad jag iaf har haft med mig ut de få gånger vi fått en nypa frisk luft haha. Blöjor, våtservetter, topsar, koksalt näsdroppar, ett ombyte, strumpor och en mini tvätthanduk, napp och zink salva (blöjsalva) och mini derm som gör under för torr bebis hud. Ska man ha i nått mer? Jag får plats med allt detta i en vanlig handväska som jag bär på som vanligt eller slänger i korgen i vagnen haha.. Kan inte ni berätta vad ni har i era stor väskor snäll? Jag har alltid undrat :)

Uppdate: Vad jag försöker säga här är att eftersom jag bara har grejerna ovan så har jag inte förstått nödvändigheten eller hysterin över skötväskan, en rymlig vanlig väska med kanske nått extra fack i räcker gott och väl till mina grejer iaf ;) får se om ja får bita mina ord sen , annars får även läsare tipsa om var man kan hitta bra skötväskan till bra pris tack.

2 weeks & 2 days ♥
 

Tiden flyger förbi och jag har varken koll på dagarna eller datumet längre, Allahmdulillah! Lilla grodis (vi kallar henne de för hon älskar fortfarande att ligga i grodställning, som i magen subhnallah) är 2 veckor och 2 dagar nu Mashaa allah, men nu har hormonplitarna kommit och tagit över hennes ansikte, jag vet att det inte är farligt men jag blir så ledsen när jag tittar på henne, finns det inget man kan göra för att dem ska gå bort fortare?!