Today's socksSalam på er fina! Kör en liten mobil uppdatering då jag knappt hinner sitta vid datorn. Igår körde vi årets första grill allhamdullilah gott och trevligt hos svärfamiljen. Annars är jag fortfarande i hemma bubblan vågar inte gå ut Mkt än men de kommer väl inshaa Allah. Har även Upptäckt min stora kärlek för bebis strumpor och hm har de sötaste haha dessa är från moster Laleh <3

Q & A : Skötväskdilemmat

 
Assalam alaykum syster! Vilka söta små fötter och vilken gullig pyjamas Maa shaa Allah må Allah bevara er! Undrar hur du gjorde med skötväskan? Är själv helt borta har ingen aning om vad för väska jag ska köpa hehe. BarakAllahu feeki.
 

Walekom assalam fina! Jag väljer att publicera din fråga för jag har fått den och liknande frågor  så många gånger förr men missat att svara. Jag vet inte om jag är konstigt eller om jag missar vad man egentligen ska ha i en skötväska men ovan ser ni vad jag iaf har haft med mig ut de få gånger vi fått en nypa frisk luft haha. Blöjor, våtservetter, topsar, koksalt näsdroppar, ett ombyte, strumpor och en mini tvätthanduk, napp och zink salva (blöjsalva) och mini derm som gör under för torr bebis hud. Ska man ha i nått mer? Jag får plats med allt detta i en vanlig handväska som jag bär på som vanligt eller slänger i korgen i vagnen haha.. Kan inte ni berätta vad ni har i era stor väskor snäll? Jag har alltid undrat :)

Uppdate: Vad jag försöker säga här är att eftersom jag bara har grejerna ovan så har jag inte förstått nödvändigheten eller hysterin över skötväskan, en rymlig vanlig väska med kanske nått extra fack i räcker gott och väl till mina grejer iaf ;) får se om ja får bita mina ord sen , annars får även läsare tipsa om var man kan hitta bra skötväskan till bra pris tack.

2 weeks & 2 days ♥

 

Tiden flyger förbi och jag har varken koll på dagarna eller datumet längre, Allahmdulillah! Lilla grodis (vi kallar henne de för hon älskar fortfarande att ligga i grodställning, som i magen subhnallah) är 2 veckor och 2 dagar nu Mashaa allah, men nu har hormonplitarna kommit och tagit över hennes ansikte, jag vet att det inte är farligt men jag blir så ledsen när jag tittar på henne, finns det inget man kan göra för att dem ska gå bort fortare?! 

A Thousand Words ♥

 

Mellan amning och blöjor och bebisgråt försöker vi hinna vara oss själva lite, en av dem sakerna är att se på film - så dagens filmtips är filmen A Thousand Words med Eddie Murphy. Filmen handlar om en talangfull bokförläggare som är väldigt smidig i sitt tal, en dag ska han signa en klient som är en spirituell gudie, i hans trädgård har han ett träd som sedan kommer lägga en förbannelse över honom så han får begränsat med antal ord. Man får följa med hans vardag från att prata konstant till att varje ord räknas, super rolig film (med en scen som ni kan spola förbi hehe) och lite av en tankeställare, hur skulle vi lägga vår ord om vårt liv hängde på ett begränsat tal? hahah krävs en funderare.. 

Barnvagnspremiär


️Idag hade vi barnvagnspremiär! Tog nästan två veckor för mig att våga mig ut men behövde samla mod och återhämta mig lite! Skönt var det och tryggt då jag var ute med Mimo som redan är en erfaren mamma hehe. Vi hade matchande åkpåsar hon i sin donkey och jag i min Buffalo mashaa Allah, blev lite outfits till lillan och sen en lunch innan jag möte upp maken för lite häng hos familjen. Nu känner jag dock att ja vill vara hemma några dagar till haha utmattande att gå ut och oroa sig över bebis, värme, kyla amning osv ..
 
NU till en annan sak, ni vet min bästa vän Laleh, nu har ni möjlighet att se henne på tv imorgon inshaa Allah kl 10.10 på kanal 11 där hon är programledare för ett spelprogram wohoooo!