Baby girl ♥
 
Lite av det som fick följa med oss hem! Tidiga Eid presenter till min lilla guldklimp ♥ 
Ullared är verkligen ett ställe man ska åka till om man har barn, familjer med små syskon, kläder och leksaker är så mkt billigare än i storstäderna och man hittar verkligen ALLT! Har man barn som ska börja på dagis så ska man verkligen dit och handla. Drömmer att om några år åka dit och köpa en massa eid presenter till mina barn och selins kusiner när de blir äldre och kan förstå - så det får lite eid spirit! 
#1 - Sofie Eklund

Vad mycket fint! Hur gammal är din tös? Vår flicka är snart 6 veckor :)

Svar: Vår lilla är 3,5 mån! Grattis till de nya livet :)
Mrs.Coskun

#2 - bnaar

Oh mashaallah ni har fått med er mycket. Jag och min man var där förra året och shoppade loss för hela 12 tusen hehe vi blev helt paff men det är såklart värt det. Det är som du säger har man barn som ska börja dagis är ullared guldgruva och visst var det det för oss! Inshaallah ni får användning av alla grejer ni köpte.. Ta hand om dig mamsen

Svar: Haha Jaa alltså Ullared + bebis grejer = BÄST! Mashaa Allah, vi hade nog köpt mer om hon var större eller om dagis varit aktuellt nu men som sagt nästa sommar kanske inshaa Allah <3 hoppas allt är super med dig och din familj fina <3
Mrs.Coskun

#3 - Anonym

MashAllah må Allah bevara lyckan o glädjen ni befinner er i :)

Svar: Ameen ameen ameenn baraka allahu fiki för dessa fina ord! <3
Mrs.Coskun

#4 - Naz

Åh så fina grejer ni har handlat! Ullared är en mysig liten ort. Är uppvuxen i Borås så vi brukade åka till Gekås i Ullared under varje skollov när jag var yngre. Har så många ljuvliga barndom-och tonårsminnen därifrån. Hoppas ni har haft en kanonbra upplevelse i Ullared.

#5 - bnaar

Oh tack hjärtat vi mår super! Planerar och förbereder inför ramadan inshaallah.så spännande och skönt att den snart är här.

Mina bästa duaas och böner går till er alla och behövande och som behöver Allahs trygghet och skydd. Inshaallah världen blir bättre för många på många olika håll i världen. Våra brödrar och systrar i nöd behöver våra duaas.
Må gud inshaallah underlättalivet för alla människor.

Pussa lilla Selin från mig och må gud bevara din underbara familj och vänner.

#6 - jag

Jag har aldrig varit i Ullared! kanske nåt som jag borde göra snart! :)