Together we are strong! ♥

Okej, nu är det dags för en blogg-insamling igen! Vi ska tillsammans donera så mycket/så lite som vår plånbok tillåter, varje krona räknas. Vi har ett slutdatum när pengarna måste skänkas och ett minimum belopp och så lämnar varje person en kommentar (helst anonymt) om hur mycket man skänkt så räknar vi ihop allt och ser hur vi som blogg-familj lyckats? Målet är iaf att vi tillsammans kan donera 2-3000 kr, vad tror ni, klarar vi det? 

Efter att ha kollat upp och hört runt har jag funnit en organisation som många pålitliga personer rekommenderar - Solidaritetcenter som har en vinterkampanj som är aktuell just nu. Man kan donera en valfri summa eller ett av deras fasta belopp. Vår (Jag och ni!) valfria summa får vara minst 50 kr som ska vara inne senast 31 januari (bra om vi puchar varann till det goda med en deadline!). 

Är ni med? Lämna kommentar med belopp, helst anonymt och så godkänner jag alla kommentarer den 31 inshaa allah så räknar vi ihop allt! Kom ihåg att belöningen för sadaqah är stor !!

Skäng till Bankgiro : 833-6307

Läs mer om solidaitetcenter här!

 
#1 - Anonym

500kr in sha Allah

#2 - Anonym

350, fast det var några dagar innan ditt blogginlägg då en annan hade tipsat om detta bankgiro

#3 - Anonym

50 kr

#4 - Anonym

100 kr för allahs skull:)

#5 - Anonym

Rgc vad ska man fylla i OCR/MEDDELANDE? Jag försöker skicka men det går inte.

Svar: Du fyller inte i den rutan gumman utan går bara vidare i betalningen!!
Mrs.Coskun

#6 - In the name of Allah

50kr

#7 - Anonym

100 kr

#8 - Anonym

100 kr

#9 - Anonymoose

Lite random men 171kr!

#10 - noor

Salamo Aleykom wr wb
En påminelse bara att räkna sadaqa minskar barakan bara en tanke må Allah belöna er stort in shaa Allah <3

Svar: Vi räknar inte sadaqa vi uppmuntrar varann att nå ett visst belopp! De är tanken inshaa Allah sen allahu alam <3
Mrs.Coskun

#11 - Anonym

Oj hade förväntat mig att flera skulle ha kommenterat .. kom igen alla som läser detta, en 50 lapp gör inte stor skillnad för dig, men för någon annan betyder det en livsförändring!

Svar: Ja blev minst lika besviken walla
Mrs.Coskun

#12 - Anonym

109 kr må Allah acceptera från oss alla!

#13 - Dillan

Söta du blev oxå lite besviken att fler inte donerat när de som sagt e duktiga på att klaga på dina inlägg o s v men tyvärr har mänsligheten blivit så man lägger ber mer tid på vad folk har på sig vem som reser mest äter godast mat vem som köper senaste modet!

Svar: Kheer InshAllah, må allah belöna dem som donerar, dem som vill donera men inte kan och må han stärka dem som inte har tid/ork att ta tag i sånt här och göra dem som ger sadaqah med de reanste hjärtat!
Mrs.Coskun

#14 - Anonym

100 kr

#15 - Anonym

200 kr

#16 - Anonym

100 KR :)

#17 - Tugba Erdogdu

Gulum ja försökte men det finns ingen Bankgiro eller jag förstår inte, de finns bara plusgiro och de säger att ja måste välja en bank. Ben senin kontona yollasam sen oraya yollasan? Eller så kan du säga vart jag ska skicka göndere veriyim.

Svar: Canim du ska välja pricka för bankgiro sen skriva in konto nr som står på planchen på några siffror förstår du ?
Mrs.Coskun

#18 - Anonym

Har samma problem, har inget bankgiro val när jag vill överföra. Har testat att trycka på knappar för framsteg och även googlat men jag förstår inte:/ Kan man fortfarande överföra på måndag? kan ringa min bank o fråga då, eller finns det något annat sätt att överföra? Hjälp!

Har swedbank, någon annan som har det och vet hur man gör?

Svar: det verkar problematiskt för swedbank jag har Nordea och upplevde inte detta. Kanske nån annan ned Swedbank som kan de råd ? Absolut donera när som fina syster må allah belöna dig
Mrs.Coskun

#19 - Anonym

50kr

#20 - Anonym

ska man betala direkt eller inte det har jag inte fattat förlåt mig men jag har skrivit att jag ska donera men har inte gjort eftersom jag har uppfattat det som att vi ska vänta tills du säger att vi ska donera. om det var konstig fråga ursäkta mig men det är första jag är med en sådan här insamling :( är 17år.

Svar: Hehe ingen konstig fråga , de är bara att donera om du kan och har :) må Allah belöna ditt unga hjärta <3
Mrs.Coskun

#21 - Elisabeth

Ang swedbank så funkade det för mig, testa lite olika kanske? Och kolla på solidaritetcenter hemsidan man verkade kunna donera direkt där? In sha Allah

#22 - Anonym

När man överför via Swedbank så står det Betala/överföra längst upp. När man klickar där så finns det Bg/Pg-betalningar, tryck där. Där kan man välja och kryssa i bankgiro. På OCR/Meddelande rutan kan man skriva in organisationens namn, alltså Solidaritets center och sedan är det bara att godkänna betalningen. Hoppas mitt svar var till hjälp! :)

#23 - Anonym

vi skickade 900 kr :) fast det var min mamma som gjorde det eftersom jag inte är 18 år och har endast personlig kod dvs. ingen dosa.. men i framtiden när jag är 18 och jobbar InshaAllah så kan jag skicka :D

#24 - Anonym

68 kr :) må Allah fylla dessa pengar som ni ger med oändlig baraka <3

#25 - Anonym

300

#26 - Anonym

Tack för hjälpen över hur man överför från swedbank:)!

#27 - Anonym

100 kr

#28 - AH

100kr.

#29 - .

100kr

#30 - Anonym

250 kr

#31 - Anonym

50k kr

#32 - Anonym

50 kr

Svar: Subhnanallah med din 50 lapp nådde vi just 3000 kr !!! Allahuma barik
Mrs.Coskun

#33 - Anonym

100kr

#34 - Anonym

300

#35 - Anonym

200 (jag hade problem med bankgirot pga swedbank så jag valde en annan välgörenhet med samma destination med pengarna hihi)