Today's reminder
Hittade denna underbara hadith här om dagen när jag scrollade igenom min Facebook. Visste ni om detta? Inte jag jag iaf..  
Allahs sändebud (saw) sade: ''Änglarna kommer till er i skift genom natt och dag. De möts vid Salaat al-fajir och salaat al-aser då de som hade stannat med dig på natten stiger, och ombeds av de som vet bättre än de (Allah):
''Hur hittade ni min tjänare?''De säger ''vi lämnade dem när de bad, och vi kom till dem när de bad''. ( Al Bukhaari, al fath, 2/33).
 
#1 - Ramezanis

Mycket fin Hadith!

#2 - Noor

Fin påminnelse :)

#3 - Dillan

Dags för en påminnelse om våra syskon och bröder i syrien/ egypten. Ska vi köra en insamling en pengar/kläder/mat? Din blogg är superbra och många hittar hit och läser. Har själv två barn och tak över huvudet och mat på bordet men jag mår så dåligt av att se mina muslimska vänner dö och lida och jag känner mig så skyldig:( har slutat läsa vissa bloggar p g a att man lägger upp så onödiga saker och man tänker bara på sig själv, har ingen fb e så trött på det oxå och har bara valt o läsa din blogg enbart p g a att du tar upp islam. Självklart ses inte mkt i svenska nyheterna men genom parabolen ser vi allt och jag kan knappt titta på nyheterna. Sköt om dig och jag hoppas du hinner starta ngt innan din förlossning vet att det e snart men jag gör ett försök. Kram

Svar: Absolut finaste syster! Tack för att du påminde mig! Vi kör en insamling ska bara hitta en pålitlig organisation att skicka pengar till så kör vi alla en här på bloggen :)du har helt rätt må Allah underlätta för våra älskade bröder och syskon <333
Mrs.Coskun

#4 - Nina

Jag larde mig detta nyligen ocksa. Underbart, bara underbart :)

#5 - helin c

ma shaa Allah jättefin hadith. Angående organisation, sök Solidaritets Center på facebook, pålitliga in sha Allah

#6 - Anonym

Salam Waaleykoum! Vet du om något hänt munube ( lspm.blogg.se ) Lite orolig läsare. Tråkigt att se hennes blogg tom :(

Svar: Walekom assalam . Allt är bra med henne inshaa Allah hon har nog inte tid för bloggen just nu bara :)
Mrs.Coskun

#7 - fardus

Ååååh älskar denna hadith, så himla vacker. Må Allah belöna dig syster!