6 weeks left ♥
Lyckan som uppstår när man är dödsugen på nått sött och hittar en glass i frysen.. muumms..
 

Fyra veckor kvar till en fullgången gravidetet MashaAllah (38+0) och sen ytterligare 2 veckor till BF InshAallah ♥ Bebisen får jätte gärna komma om fyra veckor för nu börjar det bli tungt och jobbigt att vänta men Allhamdulillah. Nu såhär nära inpå förlossningen börjar jag få extrema mardrömmar, paranoid känslor och rädsla, men jag går på min förlossningsterapi varannan vecka och det hjälper super mycket allahmdulillah. 

Såhär efter 8 månader sitter jag och reflekterar hur jag ätit under denna graviditet. Jag har ju mått illa och spytt (spyr än idag tyvärr) i stort sätt hela graviditeten och läsk har varit min största källa till lycka för kolsyrat hjälper mig rapa (förlåt haha) och det behövs för att hjälpa illamåendet. Men jag har ändå inte överdrivit i mitt intag av läsk. Sen har jag vart chokladberoende, knasigt? Jag vet inte, kan inte ni berätta hur ni åt som gravida? 


#1 - Anonym

Kommer man att få se bilder på eran bebis ? :)

Svar: Vi har inte helt tagit ställning till det ännu. Min blogg är ju mest bara om mig och de enda bilderna som syns här är på mig eller enstaka vänner, en bebis är därmed väldigt känsligt, men vi kommer iaf absolut visa bilder på bebisen ''blondinbella style'' hehe
Mrs.Coskun

#2 - zenab

Det absolut bästa mot gaser är kumminfrön!! Ta typ en liten tesked och svälj med vatten, du kommer börja rapa inom en minut och det kommer gå över fort och det hjälper mot ont i magen. Superbra även för småbarn som ofta brukar ha gaser i magen, men då kokar man det i vatten så det blir som te.

#3 - M

Glass i kylskåpet? Det där lät lustigt HAHA
Må Allah underlätta resten av din gravidititet och förlossningen för dig <3 sex veckor kmr flyga förbi så snabbt så, det e bara sex helger ju :)

Svar: Hahaha OMG menade frysen såklart !!
Mrs.Coskun

#4 - Narmin

Syster Rihab, hur går det med skolan? Är du klar nu? När ska du ta kandidat examen? Tror du att du kommer börja blogga igen som förr? Hoppas du mår bra i alla fall och stressa inte mkt för det kan påverka barnet och dig själv sen i framtiden. :) Jag hoppas ni får ett friskt barn som växer upp med Islam i sitt hjärta amin inshallah <3 kram <3 öpdum:*

Svar: I mars är ja klar inhaa Allah. Baraka allahu fiki för din omtanke <3 ja hoppas att jag kan blogga som förr när bebisen är ute inshaa Allah.
Mrs.Coskun

#5 - Läsare :) x

Subhanallah må Allah underlätta det för dig, Önskar dig lycka av hela mitt hjärta!! xx

Hahahahah samma sak här, jag är choklad- beroende och kan inte beskriva lyckan när min syster kom hem med chokladkaka idag!:)

#6 - Anonym

mashAllah vad duktig du är som pluggar medan du e höggravid du ska verkligen ha cred för de. själv kan ja tänka mig l va ledig från allt när ja blir gravid haha :p iaf kämpa på o må Allah underlätta allt för dig o din familj ♡

#7 - Anonym

Jag var galen i apelsiner! Annars var det inget speciellt så :) jag brukar vara sugen på onyttigheter annars med haha

#8 - ramezanis

Gud vad tiden går fort, spännande snart gäller det :)
ramezanis.se

#9 - Anonym

MashaAllah, tycker att det är jättebra att ni funderar på att inte lägga upp ansiktsbilder mm på barnet. Det är viktigt att även de ska få välja att vara eller inte vara med offentligt på bloggar/sidor. Kram <3 <3

Svar: Det tycker jag med <3 ansiktsbilder är väldigt privat känner vi men som sagt vi får se hur de blir inshaa Allah :) <3
Mrs.Coskun

#10 - Therese

Åh vilken lycka!! Jag kände samma idag när mannen överraskade med att ha köpt hem semlor :D

Jag har så skiftande under mina graviditeter vad jag vill ha, massa godis i vissa perioder, inget socker alls o mest frukt o grönt i andra men jag bara äter det kroppen ber om, tänker att kroppen kan styra det där ;)

#11 - nida

OMG vad är det där för glass? Varför har jag aldrig smakat eller ens sett att den finns? MÅSTE HA!! Älskar ju bounty!

Svar: Haha vi hittade den inne på city gross smakar som bounty men glassig sååå god!
Mrs.Coskun

#12 - Nina

Onskar dig det basta med forlossningen, ma Gud underlatta den for dig. Njut av dessa veckor. Jag vet att excitement tar over och man har ingen talamod, men sen ett ar senare kommer du sakna din sista trimester :)