Together we are strong! ♥

Okej, nu är det dags för en blogg-insamling igen! Vi ska tillsammans donera så mycket/så lite som vår plånbok tillåter, varje krona räknas. Vi har ett slutdatum när pengarna måste skänkas och ett minimum belopp och så lämnar varje person en kommentar (helst anonymt) om hur mycket man skänkt så räknar vi ihop allt och ser hur vi som blogg-familj lyckats? Målet är iaf att vi tillsammans kan donera 2-3000 kr, vad tror ni, klarar vi det? 

Efter att ha kollat upp och hört runt har jag funnit en organisation som många pålitliga personer rekommenderar - Solidaritetcenter som har en vinterkampanj som är aktuell just nu. Man kan donera en valfri summa eller ett av deras fasta belopp. Vår (Jag och ni!) valfria summa får vara minst 50 kr som ska vara inne senast 31 januari (bra om vi puchar varann till det goda med en deadline!). 

Är ni med? Lämna kommentar med belopp, helst anonymt och så godkänner jag alla kommentarer den 31 inshaa allah så räknar vi ihop allt! Kom ihåg att belöningen för sadaqah är stor !!

Skäng till Bankgiro : 833-6307

Läs mer om solidaitetcenter här!