Together we are strong! ♥

Okej, nu är det dags för en blogg-insamling igen! Vi ska tillsammans donera så mycket/så lite som vår plånbok tillåter, varje krona räknas. Vi har ett slutdatum när pengarna måste skänkas och ett minimum belopp och så lämnar varje person en kommentar (helst anonymt) om hur mycket man skänkt så räknar vi ihop allt och ser hur vi som blogg-familj lyckats? Målet är iaf att vi tillsammans kan donera 2-3000 kr, vad tror ni, klarar vi det? 

Efter att ha kollat upp och hört runt har jag funnit en organisation som många pålitliga personer rekommenderar - Solidaritetcenter som har en vinterkampanj som är aktuell just nu. Man kan donera en valfri summa eller ett av deras fasta belopp. Vår (Jag och ni!) valfria summa får vara minst 50 kr som ska vara inne senast 31 januari (bra om vi puchar varann till det goda med en deadline!). 

Är ni med? Lämna kommentar med belopp, helst anonymt och så godkänner jag alla kommentarer den 31 inshaa allah så räknar vi ihop allt! Kom ihåg att belöningen för sadaqah är stor !!

Skäng till Bankgiro : 833-6307

Läs mer om solidaitetcenter här!

 
Today's reminder
Hittade denna underbara hadith här om dagen när jag scrollade igenom min Facebook. Visste ni om detta? Inte jag jag iaf..  
Allahs sändebud (saw) sade: ''Änglarna kommer till er i skift genom natt och dag. De möts vid Salaat al-fajir och salaat al-aser då de som hade stannat med dig på natten stiger, och ombeds av de som vet bättre än de (Allah):
''Hur hittade ni min tjänare?''De säger ''vi lämnade dem när de bad, och vi kom till dem när de bad''. ( Al Bukhaari, al fath, 2/33).
 
6 weeks left ♥
Lyckan som uppstår när man är dödsugen på nått sött och hittar en glass i frysen.. muumms..
 

Fyra veckor kvar till en fullgången gravidetet MashaAllah (38+0) och sen ytterligare 2 veckor till BF InshAallah ♥ Bebisen får jätte gärna komma om fyra veckor för nu börjar det bli tungt och jobbigt att vänta men Allhamdulillah. Nu såhär nära inpå förlossningen börjar jag få extrema mardrömmar, paranoid känslor och rädsla, men jag går på min förlossningsterapi varannan vecka och det hjälper super mycket allahmdulillah. 

Såhär efter 8 månader sitter jag och reflekterar hur jag ätit under denna graviditet. Jag har ju mått illa och spytt (spyr än idag tyvärr) i stort sätt hela graviditeten och läsk har varit min största källa till lycka för kolsyrat hjälper mig rapa (förlåt haha) och det behövs för att hjälpa illamåendet. Men jag har ändå inte överdrivit i mitt intag av läsk. Sen har jag vart chokladberoende, knasigt? Jag vet inte, kan inte ni berätta hur ni åt som gravida?