Throwback 2014
Tänkte köra en kort årsresume som alla andra bloggar, det är ju den tiden på året ;) 
 
Årets största händelse :
 
- Året började på bästa möjliga sätt, jag besegrade en av mina största rädslor och födde min fina flicka, Allahumma barik. Jag kommer aldrig glömma förlossningsbrickan som de kom in med. Kunde knappt röra nått av utmattning och smärta haha.  
 
 
Men även min älskade svärfars bortgång var en stor händelse i mitt liv, kommer aldrig glömma honom, hur mkt han älskade oss och hur mkt hans först födda flickbarnbarn barnbarn betydde för honom <3
 
Beskriv året med några ord.
 
- Händeserikt, underbart - sorligt slut. 
 
Bästa köpet?
 
- Selins vagn!! Eller alla Selins grejer faktiskt ;) 
 
 
Vem har du umgåtts med mest?
 
- I år var det mycket familj, några vänner som jag håller kärt och vissa av dem har barn. så jag har även mammahängt mycket, Mashaa'allah.
 
Vart reste du under 2014?
 
- Det blev en utlandsresa till Tunisien nu i höst och en Ullared roadtrip med några vänner tidigare i sommar, precis lagom med en ny familjmedlem alltså. 
 
 
Vad var din största tabbe 2014?
 
- Att jag inte njöt av graviditeten och av spädbarnstiden med Selin. Men även att jag inte bloggade mer faktiskt, och en massa andra små misstag här och var, men man lär sig så länge man lever.
 
Har du blivit bättre på något?
 
- Har blivit mycket mer säker i min roll som mamma, tog ett tag. Har även kommit närmare min tro och släppt mycket av mina tidigare matriella behov, allahmdulilah. Har blivit bättre på att uppskatta varje dag, med allt vad den bringer. 
 
Vad var extra dåligt med året?
 
- Att vi förlorade min svärfar, må Gud ge han en plats i paradiset. Men allt är skrivet och är för vårt bästa.
 
Lärde du känna några nya människor?
 
- Föra året var fyllt av nya möten, bra och mindre bra. Men dessa nya möten som vart bra har har formats till vänskapsband och jag har fått finfina minnen med dessa personer. Bland annat min älskade juggemaffia <3 
 
 
Vem saknade du?

- Några, faktiskt.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
 
- Don't stress the small stuff, Inshaa'allah! 
 
Berätta ni kära läsare, vad var höjdpunkten med erat 2014? Vad önskar ni att 2015 innehåller Inshaa'allah? 
#1 - Naima

För mig var största höjdpunkten att ha fått träffa min pappa efter många år.

2015 ska inshallah delas in i 365 nya möjligheter och nytt tankesätt där jag hoppas uppnå mina mål men inte glömma livets mening- att dyrka Allah.

Må Allah underlätta för oss :)

Ta hand om dig!