whats for dinner ?!
 
Detta var då dagens middag.
Stekta skaldjur tillsammans med broccoli och spenat, på med önslad mäng grädde och riven oss, krydda med curry, slat och peppar - super gott och gick på 30 min!
Borde jag kanske ha en kategori som heter 30-min middagen haha.
Update: 

Till denna rätt använde denna skaldjurs mix som finns på Willys (LÄNK!) och jag började med att tina upp dem i ett varmt vattenbad. Sedan stek/kokade jag dem i lite smör och vatten i en djup stekpanna. Därefter tillsatte jag currykrydda och la även i spenaten och broccolin som också fått tina upp i ett vattenbad. 

Häll sen önskad mängd grädde( jag använde ca 5dl) och krydda med salt(lite) och peppar. 

Låt koka någon min och tillsätt sedan riven ost under omrörning. 

Smaka av och krydda mer vid behov - klart! 

#1 - GoForFit

Åh, gotttt! :)

#2 - jag

det ser ej dåligt ut!gott

#3 - michaela- mamma till tre 💗

åååh. ljuvligt!

#4 - jag

jag skall ge dig ett par enkla recept som du kan göra nu när du har bäbis..
du behöver potatis som du river på rivjärn grovt du behöver vegeta eller allkrydda som och mjöl som binder potatis, 2 ägg och lite bakpulver..du steker det i ugnen och provar om det är klart med stickan...sen lägger du på massor med creme freiche...det är jätte gott..om du provar att göra detta fotagrefera järna
du kan variera detta i onädlighet tex med stekt köttfärs och lök ägg och bakpulver och mjöl..steks i ugnen..obs! det är godare med potatis..det är bosniska pajer

#5 - fardus

Yummmiii!!!

#6 - Anonym

Hej , saknar lite dina gamla inlägg Dagens Outfit heminredning , samhällsfrågor osv ! Kan du inte börja med det igen ? Haha . Du & din dotter jättefina mashAllah:)

#7 - H

Skulle inte du kunna ge recept och beskriva hur du lagar steg för steg? Min man älskar skaldjur och tråkigt nog lagades det aldrig något med skaldjur hemma hos familjen därför vet jag inte ens när skaldjur smakar gott eller inte. Jag antar att detta som du har lagat är gott och därav min fråga. Hoppas att du kan och orkar. Förstår helt 100% om inte du kan pga bland annat bebis :) kram och tack för en fin blogg!

Svar: Absolut fina, jag uppdaterar inlägget nu på en gång! Oroa dig inte, gillar man skaldjur smakar det alltid gott!
Mrs.Coskun