A long awaited reunion ♥
 
igår, efter nästan ett år, kynde jag och denna tös äntligen styra upp en träff! Men tiden har gått fort och det har hänt så mycket sen vi sist sågs så vi hade en himla massa att chatcha upp om och vad är bättre än att göra det över en god måltid?! Vi åt på Hermans cafe där dem har veggie buffe all day everyday och igår var de indisk tema - så gott! Vem trodde man kunde bli så mätt på veggie mat. Vi hade iaf super mysigt och nu får det inte gå ett år innan vi ses igen Inshaa allah ♥
#1 - GoForFit

Men åh så mysigt :)

#2 - KassandraPalma

åh så gott!

#3 - Anonym

Syster vill du ha tips om halal restauranger i Sthlm? Finns en i Fridhemsplan, five Star food som säljer jättegod persisk mat. Det är halal, det går även att fråga ägarna och de kommer att intyga. Hoppas det smakar :)

Svar: åh tack för tipset ska definitivt testa !
Mrs.Coskun

#4 - jag

Mumms!

#5 - leavanny.blogg.se

Mums :D

#6 - Jojolee

Masha'Allah

#7 - A

Du är så söt Rgc♥♥

#8 - Anonym

Du ser ut som en mamma söta R! De passar dig, och åå pluttegulligull gül hehe. Blir så glad att barn slipper expose:as på nätet. Får ju inte aöös välja själva. Nu är detta nog fel inlägg, men har du något förslag på din blogg på vad man skulle kunna laga åt flera personer, på middagsbjudning osv.