whats for dinner ?!
 
Detta var då dagens middag.
Stekta skaldjur tillsammans med broccoli och spenat, på med önslad mäng grädde och riven oss, krydda med curry, slat och peppar - super gott och gick på 30 min!
Borde jag kanske ha en kategori som heter 30-min middagen haha.
Update: 

Till denna rätt använde denna skaldjurs mix som finns på Willys (LÄNK!) och jag började med att tina upp dem i ett varmt vattenbad. Sedan stek/kokade jag dem i lite smör och vatten i en djup stekpanna. Därefter tillsatte jag currykrydda och la även i spenaten och broccolin som också fått tina upp i ett vattenbad. 

Häll sen önskad mängd grädde( jag använde ca 5dl) och krydda med salt(lite) och peppar. 

Låt koka någon min och tillsätt sedan riven ost under omrörning. 

Smaka av och krydda mer vid behov - klart! 

A long awaited reunion ♥
 
igår, efter nästan ett år, kynde jag och denna tös äntligen styra upp en träff! Men tiden har gått fort och det har hänt så mycket sen vi sist sågs så vi hade en himla massa att chatcha upp om och vad är bättre än att göra det över en god måltid?! Vi åt på Hermans cafe där dem har veggie buffe all day everyday och igår var de indisk tema - så gott! Vem trodde man kunde bli så mätt på veggie mat. Vi hade iaf super mysigt och nu får det inte gå ett år innan vi ses igen Inshaa allah ♥
Barnvagnsmaffian
 
Idag har jag hängt med mina juggar som även dem just har fått barn. Vi var tre mammor med varsin bugga och en höggravid ready to pop inshaa allah! Vi mamma snackade och käkade god mat och hängde lite för länge i amningsrummet! Vi hann dock inte ta en glass i solen men nästa gång inshaa allah, ser ut som att de blir en fin sommar iår, förrsten hur klär ni era bebisar nu, ingen overall va? Jag hittar ingen vårjacka i strl 56 ?! Jag tärrar alla jag känner med sånna frågor för de här med varmt och kallt är svårt för mig, men fick rådet av fina merima idag att om de inte gråter och gnäller är dem nöjda - bra tips tycker jag!