Hotel info & tips
 

Vi bodde på ett hotell som hette Queens park hotel som låg väldigt centralt där både the circle line och the central line (deras linjer på tunnelbanan) trafikerade, stationerna man kunde kliva av på var Bayswater och Queens way station. Buss 94 stannar ännu närmare hotellet och den bussen tar en runt överallt, bland annat till oxford street på 5 min. I området ligger även en otroligt stor och vacker park som sträcker sig flera stationer ut - så läget får helt klart 5/5. 

I vårt pris för 4 nätter och fem dagar där frukost var inkluderad låg på strax över 3000 kr vilket är lagom då vi var väldigt sent ute. Är man duktig så kan man hitta en massa erbjudanden till billigare priser, men vi är kräsna med hotell och hotell standarden i London är inte den bästa. Frukosten var god och bestod av en Enlglish breakfast med böner och grönsaker samt äggröra, flingor, te, kaffe, juice, yoghurt, frukt och grillade mackor samt croissant - gott! Roomservice ingick varje dag men ville man ha wifi så fick man betala en liten avgift. Vi bodde på den nya delen av hotellet, så jag har ingen aning om hur den andra delen ser ut men dem hade iaf hiss haha.. Hotellet får 3,5/5 av oss.(enbart för att vi jämför med de andra hotell vi bott på med mkt högre standard) 

Skulle vi tillbaka till London så lär vi bo där igen Inshaa Allah. Det fanns en massa halal restauranger runt omkring och den romantiska parken var to die for Mashaa Allah. Vi bokade via hotels.com (BÄST!)

Vi köpte en oystercard var och fyllde på den med 25 pund redan från första dagen och den räckte från söndag till torsdag med en väldigt massa åk fram och tillbaka. Det vi upptäckte var att det kostar 1 pund att åka buss och ca 2.10 pund att åka tunnelbanan haha..så ett tips där.  

Hoppas ni finner detta inlägg hjälpsamt Inshaa Allah!

 
#1 - Nancy

Åhh mys mys ska boka o dra me barnen o familjen nästa vecka ..
Förlåt kanske jobbigt att få höra hela tiden men du ser gravid ut på bilden ? ( hoppas ja har rätt ) hahaha
Grattis i så fall !
Massa kärlek till dig syster : Nancy

Svar: Inshallah du får en underbar resa men vill bara påminna om att en del av hotellet inte har hiss, kan va bra att kolla upp med dem ! <3
Mrs.Coskun

#2 - N

Gud vilken oförskämd fråga Nancy, tycker inte hon ser gravid (man ser ju ingen mage) utan det är snarare tröjan som sitter löst på henne. Hon sa ju att hon kommer berätta om sånt där på bloggen när det är dags, respektera det bara.

#3 - Diman Dilir

ser ut som en mysig hotell!

#4 - ramezanis

Tack för tipset verkar vara en bra hotell dit vill man bo när man åker inshallah till London nån dag.

#5 - I.S

Jag har åkt till London många gånger. Om man fyller på sin oystercard i en vecka kostar det inger att åka buss. Overground och underground däremot kostar extra pengar. Om man fyller på 7,5 pounds skulle det räcka;)

Svar: Vi fyllde inte på veckovis utan ett belopp och då kostade det precis som jag skrev ;)
Mrs.Coskun

#6 - Anonym

Lämnade ni tillbaka era Oyser Cards för man får 5 pound tillbaka om man lämnar tillbaka det på vilken tunnelbane station som helst

Svar: Jag vet :) det gjorde vi hihi fick 10 pund för båda
Mrs.Coskun

#7 - Noor

Mysigt, tycker förresten aldrig att du sett gravid ut på någon av dina bilder utan man ser att du har lösa kläder vilket inte alls får dig att se ens tjock (min åsikt). Tycker det verkar vara jobbigt med alla dessa tjatiga gravid-kommentarer fast folk kanske inte ens menar illa.

Bra info förresten! :)

#8 - Ayaan Abdullahi

Ser mysigt men jätte trångt ut.. Fast det kanske är bilden som gör rummet orättvist?
Men tack för alla tips! Jätte bra inlägg. xo

Svar: Rummet var inte värst stort men lagom för att sova i och ha resväska :)
Mrs.Coskun

#9 - Sarah Laleh

Men vilka fina bilder bobo! Ser jättemysigt ut <3 Nästa gång är det vår tur att ta London med storm höhöö =)

Svar: You know it baby :D Saknade dig massor där haha :P
Mrs.Coskun

#10 - sekia

är det två personer som kosta 3000 eller per person 3000kr

Svar: för två person :)
Mrs.Coskun