Hotel info & tips
 

Vi bodde på ett hotell som hette Queens park hotel som låg väldigt centralt där både the circle line och the central line (deras linjer på tunnelbanan) trafikerade, stationerna man kunde kliva av på var Bayswater och Queens way station. Buss 94 stannar ännu närmare hotellet och den bussen tar en runt överallt, bland annat till oxford street på 5 min. I området ligger även en otroligt stor och vacker park som sträcker sig flera stationer ut - så läget får helt klart 5/5. 

I vårt pris för 4 nätter och fem dagar där frukost var inkluderad låg på strax över 3000 kr vilket är lagom då vi var väldigt sent ute. Är man duktig så kan man hitta en massa erbjudanden till billigare priser, men vi är kräsna med hotell och hotell standarden i London är inte den bästa. Frukosten var god och bestod av en Enlglish breakfast med böner och grönsaker samt äggröra, flingor, te, kaffe, juice, yoghurt, frukt och grillade mackor samt croissant - gott! Roomservice ingick varje dag men ville man ha wifi så fick man betala en liten avgift. Vi bodde på den nya delen av hotellet, så jag har ingen aning om hur den andra delen ser ut men dem hade iaf hiss haha.. Hotellet får 3,5/5 av oss.(enbart för att vi jämför med de andra hotell vi bott på med mkt högre standard) 

Skulle vi tillbaka till London så lär vi bo där igen Inshaa Allah. Det fanns en massa halal restauranger runt omkring och den romantiska parken var to die for Mashaa Allah. Vi bokade via hotels.com (BÄST!)

Vi köpte en oystercard var och fyllde på den med 25 pund redan från första dagen och den räckte från söndag till torsdag med en väldigt massa åk fram och tillbaka. Det vi upptäckte var att det kostar 1 pund att åka buss och ca 2.10 pund att åka tunnelbanan haha..så ett tips där.  

Hoppas ni finner detta inlägg hjälpsamt Inshaa Allah!

 
China town
 

I onsdags under vår sista kväll så promenerade vi runt i piccadeilly circus så råkade vi hamna i china town vilket i sig var för coolt för vi trodde vi aldrig skulle hitta dit haha men plötsligt händer det haha! Vi strosade runt och tog en massa bilder och min summering av London är att det är en super mysig stad, romantisk med god mat, dock är jag såå besviken på shoppingen men vad vet jag - jag kanske tappat sinnet för det? haha..

Back to reality
 
Sitter här med min fina londonmugg och skriver lite på min hemntenta, tillbaka för fulla rullar med andra ord! Idag står plugg och hemmafix på schemat, packa upp och städa osv - ni vet kaoset efter att man vart bortrest haha även om det bara var några dagar. I veckan drar jag ut en vinnare till ''gissa leken'' och lite senare idag kommer lite fler London inlägg upp bland annat info om vårt hotell osv, so stay tuned mates!
 
P.S Jag måste bara säga tack för alla fina kommentarer/tips och stöd ni alltid visar mig här på bloggen, trots att bloggen inte vart densamma på flera månader hänger nästan alla av er kvar här Mashaa Allah vilket verkligen får mig att känna mig glad och älskad av er <3