What's for dinner?
Visst ser det got ut ?!

Igår var nog en av mina kreativaste stunder i köket. Jag kom hem från skolan helt utmattad och hungrig var, och förbannad över att det aldrig finns goda halal mackor att äta någonstans( förutom de vegetariska/skaldjur alternativet) så jag slängde ihop detta. ÅH SÅ GOTT DET VAR MashAllah! Jag körde på min vanliga sucuk röra (recept hittar ni i denna länk!) skippade dock potatis och la jag en skiva ost på varje macka istället. Har ni brunch med gäster hemma någon gång kommer detta impa sort och mätta!

Såg förresten att det flest läste inläggen förra veckan var (förutom alla outfitinlägg som vanligt) alla hälso/tränings inlägg! Kul att det nya ämnet på bloggen lockar så många. Svarar dessutom på de träningsfrågor som dykt upp lite senare idag InshAllah. 

 
#1 - Lina

Mashallah ser supergott ut!

#2 - LALEH

MUMS det här vill jag smaka snart! jalla go back to studying och sluta gå in på bloggen! <3

#3 - Bk

Ser så gott ut!

#4 - N

hahaha neeej men det säär jäätte fint ut masha Allah!!! hahaha jag e kräsen drf, äter nt grönsaker på mackor, eller ost lr smör, utan nutellaaa!!1 :D ahahahah lr mjuk brööd med oss o smör o oboy. dt kan funka :P men jätte fint, och MAABROUK!!!! btw wtt tips: jag fick oxå flipp ne gång hahaha, så gjorde en egen macka som bestod av. Baguett, stekt kycklingfile som jag delade lika sotra som typ subways chicken tariyaki lr vad dne heter :P, o ba3den tomat gurka, isbergsallad, och till dressing blandade jag vitlöksdressing och kebabdressing men mest kebab i,.. DET SMAKADE MUUUUUUMMSFILIBABBAAA!!!! u should try it love :) <3 smakde nästan som subways faktist, och justja jag hade i smält ost oxå :)

Svar: Ska provas, du beskrev det så väl :)
Mrs.Coskun

#5 - Anonym

Hej syster förlåt om jag tjatar om kjolen försök skriva om den när du har tid. Jag förstår att du är upptagen :)

Svar: Jag har redan skrivit om det i tidigare inlägget gumman!
Mrs.Coskun

#6 - Amanda

Mums! Jag älskar att din blogg fått en touch av tränings/hälsofokus på sista tiden! Träning är mitt största intresse och ja läser många hälsobloggar men nu kan jag få det även från din fantastiska blogg, mashallah!:)

Svar: Åh vilken härlig komplimang! Grejen är att jag tappade bort mitt träningsintresse någon gång efter att jag tagit studenten men nu är det tillbaka igen. Jag kan inte mkt om hälsoätande osv men delar med mig för att liksom spara den infon åt mig själv med även åt andra :) så jag blir överlycklig när mina amatör tips uppskattas <3
Mrs.Coskun

#7 - Diman Dilir

mm ser gott ut!

#8 - Dilin

ser gott ut!:)

#9 - Anonym

Syster du råkade skriva fel det var den blåa kjolen inte ljusblå :)

Svar: Mörk blåa ? då ändrar jag det.
Mrs.Coskun

#10 - Anonym

Yes den mörkblåa haha eller så kan du skriva om det om det inte är för mycket besvär :) Tack snälla

Svar: Det inlägget som den står på är den mest lästa inlägget för idag så det får stå kvar där inshallah :)
Mrs.Coskun