Today was a good day
 

Då var dagen avslutad och ska jag beskriva hur jag känner med ett ord : ÖVERVÄLDIGAD!! Mashallah SÅÅÅÅ KUL ATT TRÄFFA ER ALLA, jag var så chockad över att ni var så många som kom fram, så gulliga och trevliga - ni fick mig att känna mig så speciell! Trodde aldrig jag skulle träffa så många av er Mashallah, förlåt om jag var flummig men jag var så nervös! Och till alla nära och kära som jag inte sätt på år och dar, guud vad jag saknat era ansikten!!

Hängde för övrigt med min utökade juggemaffia idag, och våra män bondade lite för sig själv också haha Allahmdulillah.

För övrigt har det varit en lärorik dag men lärorik på så många olika plan, jag har insett bland annat hur LYCKLIGT lottade vi är här i Sverige som har det så bra SAMTIDIGT som detta är en prövning för oss då vi måste öppna ögonen för omvärlden, Syrien, Bangladesh , Irak , burma, Gaza sååå många länder som behöver oss men såååå lite hjälp!! 

Vid nästa Löning ska vi ha en insamling till Syrien här igen på bloggen, där donationen är på minst 50 kr och uppåt, så spara en 50 lapp tjejer - här ska det göras nytta!

#1 - Semira

Det va jätteroligt att träffa dig, habibaah!
Att man kan tycka om en person som man aldrig hade träffat innan och Som man har sett för första gången.
Må Allah bevara dig syster!

#2 - Ajla

Tack för idag fina R, det var jättekul att lära känna dig! Hoppas vi ses igen vid flera tillfällen inshaAllah, trevlig resa och ta hand om dig <3 kramar!

#3 - Anonym

vart var den? ser jäääääääättte fint ut

#4 - Ayaan egeh

blev jätte avis på mina vänner när dom sa att dom träffa dig och prata med dig DAMN IT borde kanske inte dragit tillbaka till hotellet utan varit kvar med dom haha de sa att du va as gullig mashallah <3

Svar: Åh kheeer inshallah älskade ! De kommer säkert fler tillfällen inshallah <3
rgc.nu

#5 - Degmo

Det var jättekul att träffa dig syster, må vi båda ses igen i jannatul firdows amiin!!<3<3

Svar: Det var jätte kul att träffa er alla wallahi<33 inshallah ameen älskade syster!
rgc.nu

#6 - Minna

Kan du säga till här i bloggen när det finns föreläsningar för oss andra systrar? :)

Svar: Absolut älskade syster !
rgc.nu