4 by instagram

#1. Jag tidigare idag- #2. Lämnade en lapp till maken på dörren en morgon (dem små sakerna gör allt wallah!) #3. Föreläsning med Ahmad mufti. #4. Skinnjacka = vår?!( förövrigt så finns de fina skinnjackor på H&M)

Assalamo aleykom finaste tjejer<3
Jag har haft en otroligt hektiskt vecka iför resan, och idag var inget undantag! Hela dagen har jag ägnat åt att packa och springa ärenden, jag har haft en sådan pack-panik, hur packar man som bloggare för 11 dagar? Haha jag som planerar att shoppa också..

Inatt lyfter vi InshAllah, och jag kommer ha er alla i min duaa på planet, någon som har en speciell önskan ? Den resandes dua är ju besvarad inshAllah 

Today was a good day

 

Då var dagen avslutad och ska jag beskriva hur jag känner med ett ord : ÖVERVÄLDIGAD!! Mashallah SÅÅÅÅ KUL ATT TRÄFFA ER ALLA, jag var så chockad över att ni var så många som kom fram, så gulliga och trevliga - ni fick mig att känna mig så speciell! Trodde aldrig jag skulle träffa så många av er Mashallah, förlåt om jag var flummig men jag var så nervös! Och till alla nära och kära som jag inte sätt på år och dar, guud vad jag saknat era ansikten!!

Hängde för övrigt med min utökade juggemaffia idag, och våra män bondade lite för sig själv också haha Allahmdulillah.

För övrigt har det varit en lärorik dag men lärorik på så många olika plan, jag har insett bland annat hur LYCKLIGT lottade vi är här i Sverige som har det så bra SAMTIDIGT som detta är en prövning för oss då vi måste öppna ögonen för omvärlden, Syrien, Bangladesh , Irak , burma, Gaza sååå många länder som behöver oss men såååå lite hjälp!! 

Vid nästa Löning ska vi ha en insamling till Syrien här igen på bloggen, där donationen är på minst 50 kr och uppåt, så spara en 50 lapp tjejer - här ska det göras nytta!

Ses vi idag ?

Är på familje dagarna, har träffat så måna fina människor och gamla vänner!f förlåt för den dåliga uppdateringen, på måndag är vi i Istanbul inshallah så då blir de tuuuuunga inlägg! Kom fram och säg hej om ni ser mig älskade läsare <3

Today's Outsii

 
Hejsvejs!
Jag har typ ingeta att blogga om och känner inte att ni heller har mkt att säga så då blir det ganska tomt här inne, men hellre tomt än tråkiga inlägg eller hur? Hur som haver så grävde jag lite i garderoben och kombinerade en outfit som jag inte haft ännu, allt är favoriter ur 2012 , vad tycker ni? :) Och så ser ni mitt tappra försök till fina bilder.... NO

Me & My lovelies

 
 
Har haft en härlig torsdag och fått mkt gjort allahmdulillah! Jag åt bland annat middag i kista med mina härliga jugge tjejer aka jugge maffian som jag kallar dem. Sen spenderade jag resten av kvällen med kärring häng hos mimo.
 
Vet ni vad jag tänkte älskade läsare, att vi drar igång en tävling, tänkte att jag kan försöka hitta något fint i Turkiet som vinnaren kan få eller så. Men vad tycker ni om ''The Yummiest food pic 2013'' ? Eftersom 70 % av denna blogg består av matbilder så kan vi köra en tävling i det temat? Man skickar in sitt bidrag till min mail ( r-g01@hotmaiil.com) senast den 3 april, sen lägger jag upp alla och så röstar vi? Eller kanske någon annat tema? 
JALLA BRAINSTORMA HADI! <3