A Dedication to my best friend

 
Idag är ingen vanlig dag för idag fyller världens finaste vän år!! Även om jag själv inte firat min egen fördelsedag på snart 4 år händer det att jag firarar vänner eller familjemeddlemar, så nog om det nu! Jag tänkte berätta för er hur  jag och Laleh träffades (för ni säger att jag ska bli mer personlig)! 
 

2009 under Augusti månad. Vi var alla i skolan och försökte tenta av det sista inför kommande termin, hon kände en dåvarande kompis till mig som presenterade oss två för varann. Jag va rädd att Laleh skulle vara en kaxig blatte tjej och hon var rädd att jag skulle vara en dryg hijabi som såg ner på folk utan - little did we know - vi båda är lika GALNA haha och var inget av det vi trodde om varann. Vi bytte msn, för jag hade ej fb på den tiden och en dag små raggade vi på varann och bytte nr haha vi har varit bästa vänner sen dess MashAllah tusen ggr om!

När folk träffar oss får de intrycket av att vi känt varann hela livet, vi säger älskar dig 24 till varann, mitt bland shoppingen, på telefon, matar varann, skriker på varann, skrattar och gråter tillsammans. Min man fick panik när han först fick se insidan av vår relation och trodde vi var galna men nu vet han. Min man är min man, min största kärlek och Laleh är som. ehh mitt andra förhållande, min stora kärlek? Älskar att hon kommer bra överens med min familj, min man och till och med min svärfamilj gillar henne ♥.

Allt hon gjorde för mig under mitt bröllop, alla nätter hon höll mina psykiska tankar i styr, alla dagar då vi hänger med varann på telefon i flera timmar - laleh är obeskrivlig för mig Mashallah! Snälla säg mashallah, är så rädd om de få nära jag har haha!

Älskar dig bobo, du är verkligen bland det lila finaste jag har! ♥ 

 

 
14
Diman Dilir

inshallah ni alltid håller ihop!:)

Dillan

Masallah. Må allah aldrig skilja er åt!

Anonym

Mashallah, inshallah ni förblir bästa vänner livet ut!

Jamila

MashaAllah ;).

gulsha

mashalla tusen gånger : snälla syster vad har du köpt boxen som står på u are my big love, please svara mig

Svar: den innehåller en stor mugg med samma text på som är rosa och vit och kommer från lagerhause haha :D
rgc.nu

Hajar

MashAllah mashAllah tusen ggr om, må Allah bevara er fina vänskap <3 HAHA detta får mig att tänka på Dilem, även min andra kärlek efter min man höhö

Anonym

mashAllah!! :) tror boxen är från lagerhaus right?

Svar: Yupp, hennes önskan- min lag.
rgc.nu

Liuza

åh va gulligt :) älskar boxen!

sv: va kul att höra, hoppas jag också gillar den :D

Sara

Vilken underbar realtion mashallah mashallah mashallah! Påminner mig om mig själv och min bästa vän!

LALEH

Haha men sluuta jag blir helt tårögd här! Så himla söt du är bobo, kunde inte ha beskrivit vår vänskap och kärlek till varandra bättre och jag hoppas att vi inshallah förblir så här goda, roliga och galna bästa vänner! Älskar dig bobo! Mashallah mashall mashallah 41 gånger som turrarna säger haha <3

warda

Vad gulligt sagt. MashaAllah!! :) Hoppas ni alltid håller ihop inshaAllah. :)

Emelie

Vad fin vänskap ni har mashAllah mashAllah mashAllah!:)

LINA

MASHALLAH DET E SÅ VIKTIGT FÖR DET FINNS FÅ SÅNA VÄNNER. PUSS PÅ DIG SÖTIS. MÅ ALLAH UNDERLÄTTA ALLT FÖR DIG OCH GE DIG FRAMGÅNG OCH LYCKA I DET DU VILL <3

Anonym

Mashallah mashallah mashallah! Man ska hålla hårt om sådana vänner för som systern ovan skrev så finns det få av dem i denna värld! Må Allah ge er ett evigt vänskap!