A Dedication to my best friend
 
Idag är ingen vanlig dag för idag fyller världens finaste vän år!! Även om jag själv inte firat min egen fördelsedag på snart 4 år händer det att jag firarar vänner eller familjemeddlemar, så nog om det nu! Jag tänkte berätta för er hur  jag och Laleh träffades (för ni säger att jag ska bli mer personlig)! 
 

2009 under Augusti månad. Vi var alla i skolan och försökte tenta av det sista inför kommande termin, hon kände en dåvarande kompis till mig som presenterade oss två för varann. Jag va rädd att Laleh skulle vara en kaxig blatte tjej och hon var rädd att jag skulle vara en dryg hijabi som såg ner på folk utan - little did we know - vi båda är lika GALNA haha och var inget av det vi trodde om varann. Vi bytte msn, för jag hade ej fb på den tiden och en dag små raggade vi på varann och bytte nr haha vi har varit bästa vänner sen dess MashAllah tusen ggr om!

När folk träffar oss får de intrycket av att vi känt varann hela livet, vi säger älskar dig 24 till varann, mitt bland shoppingen, på telefon, matar varann, skriker på varann, skrattar och gråter tillsammans. Min man fick panik när han först fick se insidan av vår relation och trodde vi var galna men nu vet han. Min man är min man, min största kärlek och Laleh är som. ehh mitt andra förhållande, min stora kärlek? Älskar att hon kommer bra överens med min familj, min man och till och med min svärfamilj gillar henne ♥.

Allt hon gjorde för mig under mitt bröllop, alla nätter hon höll mina psykiska tankar i styr, alla dagar då vi hänger med varann på telefon i flera timmar - laleh är obeskrivlig för mig Mashallah! Snälla säg mashallah, är så rädd om de få nära jag har haha!

Älskar dig bobo, du är verkligen bland det lila finaste jag har! ♥ 

 

 
New in from BiKBok

Köpte denna tröja mitt i present jakten och lite annat smått och gott! Är dock lite osäker, gillar dem olika färgerna ihop, och den är super chic med byxor men hur ser sen ut till kjol tycker ni? Sen kan man piffa upp den med en färgade slöja också!  199kr kostade den från BiKBok, kap om jag själv får säga.                                            

Ursäkta de kassa mobilbilderna, mitt minneskort har slutat fungera av någon anledning ..

Bestie Lunch
 
Tog ut bästis Laleh på en liten date, vi har små shoppat och ätit lunch. Ska leta vidare efter present till bruden på lördag inshAllah. Ville bara titta in och säga hej och välkommen till alla nya läsare som kommenterar så långt bak i arkivet med massa frågor, jag har svarat på alla era kommentarer, ni är bäst wallah! <3 Juste, jag såg precis att jag klarade min hemtenta, ALLHAMDULILLAH!