Best of 2013
Året började med att familjen Coskun fick sin efterlängtade lilla prins i Januari, mitt hjärta har aldrig känt en sån kärlek för en liten krabat som inte ens är min! Jag är glad att jag funnits där från när han var i mammas mage och fram till idag, har så fina minnen med honom, bilder och barnvakts-tider Mashaa Allah!
Längtar till min egna skatt nu.. 
I februari gifte sig en av mina närmaste vänner, oj vilket magisk och känslofylld kväll det var MashAallah!
Samma månad uppgraderade vi vår kamera och blev med en nikon D7000 och kvaliten på bloggen blev genast bättre, jag fick även äran att fota ett bröllop och fota en massa bebis bilder, kul! Men inget jag skulle vilja göra proffesionellt
Mars var en stor månad för oss, vi lanserade kollektionen och sålde slut på samma kväll - MashaAllah. Tyvärr så var det så mycket strul med våra leverantörer så pausade vi företaget, men jobbar smått fortfarande med att hitta nya leverantörer för en succse comeback InshaAllah.
I april var vi tillbaka i mitt älskde istanbul för en tredjegång på en affärs men också nöjesresa under två veckor, två av de bästa veckorna i livet! 
 
Under Maj månad hände det mycket skit i livet men jag tacklade det genom att börja träna, äta bättre och plugga hårdare! 
Hängde med finaste busris som peppade mig till räning och plugg , saknar!
Våren var också en fabulous outfit sässong for mig haha ..
I början av sommaren, under juni månad vart det också lite fab mode..
Juli var den största månaden för oss, jag blev gravid, jag höll de hemligt för er och de ekade tomt här resten av månaderna fram till hösten, hehe.. 
I september åkte vi london och bloggen väcktes till liv igen..
I oktober kom jag ut med gravideteten på bloggen, det var en lättnad som släppte och det var helt underbart att få så mycket dua och lyckoönskningar, ni läsare känns som en enda familj :) 
I November gick jag på min första aftrenoon tea med svägerskan, supermys!
Och i december fick bebisen sina första par skor :) 
Det är vad jag på rak arm kan komma på var det roligaste under detta år, det har vart ett tufft år, med mycket skratt och tråar! Allahmdulillah för ännu ett år i god hälsa och jag hoppas 2014 blir ännu bättre.
Nått speciellt som hände under ert 2013?
#1 - Nina

oh vad fint, fina bilder och minnen. May Allah bring you an even better year and keep you and the baby healthy :)

#2 - bk

gooosh! allhamdullilah för ett bra år, insallah så blir 2014 minst lika bra med lille krabaten! saknar dig en massa <3 <3

#3 - Zahra

Åhh Va fina bilder! :) Inshallah kommer år 2014 vara mer intressant och fullt med glädje!

#4 - ayaan abdullahi

Åh, vilka minnen och fina bilder! Hoppas du får ett minst lika bra 2014 ♥ xox

#5 - iceandjobe

Älskar att gå in och kolla på dina gamla inlägg, och bli påmind om att det var ungefär det tiden man började praktisera och hur mycket man har utvecklats sedan dess subhanaAllah

#6 - fardus

Ramadan var höjdpunkten för mig! Älskade det såå mycket!

#7 - E.w - photpgraphy

vilka underbara bilder

#8 - LEYLA

Fanns massor på bikbok,zara och cubus. Långa tröjor,cardigans och boyfriend jeans allt på halva priset så värt faktiskt

Syster vill jättegärna att du delar med dig av denna nyhet på din blogg så den uppmärksammas och diskuteras SÅ hemskt dela gärna med dig kring dina åsikter och tankar kring denna hemska upplevelse
Detta hände idag alltså

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18109557.ab