Best of 2013
Året började med att familjen Coskun fick sin efterlängtade lilla prins i Januari, mitt hjärta har aldrig känt en sån kärlek för en liten krabat som inte ens är min! Jag är glad att jag funnits där från när han var i mammas mage och fram till idag, har så fina minnen med honom, bilder och barnvakts-tider Mashaa Allah!
Längtar till min egna skatt nu.. 
I februari gifte sig en av mina närmaste vänner, oj vilket magisk och känslofylld kväll det var MashAallah!
Samma månad uppgraderade vi vår kamera och blev med en nikon D7000 och kvaliten på bloggen blev genast bättre, jag fick även äran att fota ett bröllop och fota en massa bebis bilder, kul! Men inget jag skulle vilja göra proffesionellt
Mars var en stor månad för oss, vi lanserade kollektionen och sålde slut på samma kväll - MashaAllah. Tyvärr så var det så mycket strul med våra leverantörer så pausade vi företaget, men jobbar smått fortfarande med att hitta nya leverantörer för en succse comeback InshaAllah.
I april var vi tillbaka i mitt älskde istanbul för en tredjegång på en affärs men också nöjesresa under två veckor, två av de bästa veckorna i livet! 
 
Under Maj månad hände det mycket skit i livet men jag tacklade det genom att börja träna, äta bättre och plugga hårdare! 
Hängde med finaste busris som peppade mig till räning och plugg , saknar!
Våren var också en fabulous outfit sässong for mig haha ..
I början av sommaren, under juni månad vart det också lite fab mode..
Juli var den största månaden för oss, jag blev gravid, jag höll de hemligt för er och de ekade tomt här resten av månaderna fram till hösten, hehe.. 
I september åkte vi london och bloggen väcktes till liv igen..
I oktober kom jag ut med gravideteten på bloggen, det var en lättnad som släppte och det var helt underbart att få så mycket dua och lyckoönskningar, ni läsare känns som en enda familj :) 
I November gick jag på min första aftrenoon tea med svägerskan, supermys!
Och i december fick bebisen sina första par skor :) 
Det är vad jag på rak arm kan komma på var det roligaste under detta år, det har vart ett tufft år, med mycket skratt och tråar! Allahmdulillah för ännu ett år i god hälsa och jag hoppas 2014 blir ännu bättre.
Nått speciellt som hände under ert 2013?
Last day of the year ..
 
Hej på er! 

Snart har alla hittat till bloggen igen, konstigt hur tiden då bloggen strula fick mig att uppskatta bloggen så mycket mer igen, det var som att någon tog ifrån mig min personliga hobby haha..! Ikväll väntar middag hos svärfamiljen (nyår är tydligen en stor högtid hos turkar?!) och jag är bara glad att slippa laga mat och bli bjuden på kalkon haha. Förövrigt hatar jag nyår och allt som har med denna hysteri att göra med undantag för vackra fyrverkerier i luften.. Hur som helst så kommer en årsresume kommer upp senare idag/ikväll insha'Allah, 2013 har var ett intressant år minst sagt!

Iphone 5s Gold
 

Jag var ju som sagt tvungen att köpa en ny telefon, kändes lite bittert då jag ville vänta till iphone 6 som kommer ut höst eller i mars enligt rykten (nån mer som hört det?!), men å andra sidan så släpper apple ut mer rykten än produkter så det fick bli denna iaf, älskar det fina gulddetaljerna och den grymma kameran Mashaa Allah. Jag hade visst redan säkerhetskopierat min mobil till min dator utan att sj märka det så allt vart återställd, wooho!

P.S INLÄGG NR 3 WAOW haha..