Before school peep!

Många av er som börjat skolan än? kanske första dagen på gymnasiet eller universitetet? Läskigt och spännande samtidigt!! Själv börjar jag min sista termin på tisdag InshAllah och jag är SÅ taggad! Har längtat till att bli (typ) klar med studierna så länge jag kan minnas, jag kommer ta ut en kandidat examen i vinter och eventuellt plugga vidare till master när jag finner motivation och ork igen. 

Men hur motiverar man sig ifall man just har börjat? Mitt bästa tips är avsikt , avsikt , avsikt! Om du har avsikt att du studerar för Allahs skull, för att bli en pelare i samhället, lärare , läkare eller vad de än må vara, och samtidigt visa upp islam i dess finaste form med god karaktär och beteende - då blir varje steg i dina studier inshallah en form av dyrkan för dig! Och allah ger dig mer välsignelse i det du gör. 

Vi behöver systrar som tar hand om våra sjuka, systrar som lär ut våra barn och ser efter våra ungdomar, vi måste vara en del av samhället - på bästa halal sätt möjligt - och det gör vi möjligt genom studier!

Känner ni er peppade? Jag gör det!! lämna en kommentar om ni vill att jag ska skriva nått om studie tips osv.. 

(Pic from google)
Maxi it up
 
 
Strosade runt i lite butiker idag med min fina Bff Laleh och hittade massa fint till hösten, bla. dessa:
Bild 1: Kjol i trikå finns i massa färger 149 kr (brukar dock använda dessa som underkjolar - sitter lite för åt ibland) men är man smal funkar det. Bild 2 & 3: Kjol i chiffong med lång foder 299 kr. Bild 4: En kjol för finare tillfällen 349. Alla är från H&M. Favorit? 
Sunny August ♥
 
Idag tvingade maken mig ut i världen och jag är glad att han gjorde det - har varit hemma för länge (bortsätt från igår och idag!) Vi hängde på klipporna i en strand och hade picknic och solade ansiktet lite, jätte varmt och skönt. Det bästa med värme i Augusti är att alla jobbar eller är tillbaka i skolan så de är tomt på stränder och parker hihi. Färdig grillad halal-kyckling finns att hitta i vårbergs ''arab-butik'' -så gott!