Bloggtorka ?!

Tjejer!! Jag vill verkligen blogga och fortsätta underhålla er och samtidigt göra lite nytta - men jag har verkligen I N G E N aning om vad jag ska skriva om längre, trodde bara detta skulle vara en liten torka på några dagar men de har vart såhär sen jag kom hem från Turkiet känns de som.
Vad vill ni läsa om? Vad är ni nyfikna på? Ska vi kanske köra en dagens fråga ? April favorite ? Osv?

 

#1 - Anonym

Kan du inte ha en frågestund?

Svar: det blir alltid så många frågor, ofta sånna som jag redan svarat på och de blir för långa texter att läsa haha så en dagens fråga kanske skulle bli roligare ? med intressanta ämnen ?
rgc.nu

#2 - Hajar

dagens fråga låter kul! <3

#3 - Anonym

studentkläder

#4 - Najma

Jag gillar iden på dagens fråga! Jag tycker du borde börja göra det, älskar din blogg btw. Såg dig i Muslimska familjedagar men var så skraj att komma fram till dig. In Shaa Allah nästa gång min kära syster!

#5 - Anonym

Var är det de bästa böckerna du har läst? Behöver ha tips på bra böcker inför sommarlovet.

#6 - A'

Outfit tips! Tror nog att alla systrar håller med mig om att din stil, mashallah är hur snygg som helst! Dela med dig av några tips, typ how to match eller så! :D

#7 - mariam

Du kan ha typ dagens diskussions-fråga en gång i veckan. Frågan ska leda till argument och diskussioner där systrar skriver vad dem tycker och tänker kring just denna fråga. (UTAN ATT ÄTA UPP VARANDRA!)

#8 - ami

Assalamualeykom syster! Jag ska börja med niqaab så kanske något som underlättar resan för systrar som tar svåra steg i samhället vi lever i idag? Jag är lite rädd men har funderat ett tag nu och har bestämt att jag ska ta det här steget. Dagens fråga låter super och jag har gillat att du har lagt upp mat och recept på senaste tiden.
JazzakAllahu Kheyra för din blogg och din tid.

#9 - Neradez

Kanske lite sådär kläder och sånt och lite inspiration för det var det som locka mig till din blogg från början <3 jazakallah

#10 - yasmin

asc! du borde ta upp mer påminnelser på bloggen för att jag älskar verkligen det!<3