Adini Feriha Koydum - Säsongsavslut
 
Jag antar att jag borde skriva lite om gårdagens skamligheter! Jo, jag kallar det så för gårdagens avsnitt måste vara den värsta på två år! Jag förstår inte vad regissören/rna vill komma fram till, är han/de så giriga för pengar att de är villiga att förstöra en så fin serie?? För det är precis det dem gjort! Jag har inget mer att säga än att jag är SÅÅ irriterad på det förfärliga avslutet, kom igen feriha blir skjuten på hennes eget bröllop? Jag tror Edge sköt henne, är nästan säker på det, och vi alla vet att hon inte kommer dö för vad annars skulle säsong 3 handla om? Om de nu byter ut Hazal kaya(feriha) så vet jag inte om jag kommer fortsätta titta! Vad tycker ni?
-

I'm so pissed that they ruined my favorite TV show ''adini feriha koydum''. I just don't get it, why would they want to have a 3 season when everything that could happen has already happened? I think the directors are so greedy! And if they change Hazal kaya (feriha) for some other actor, i don’t think i would continue watching. What did you think about yesterdays episod?

#1 - Anonym

Hej... Enligt vad jag läst och hört kommer nästa säsong handla om emirs 3 år utan feriha. Dem ska 3 år bak i tiden och visa hur emirs liv såg ut efter att feriha stack.

Svar: Herreguuuuud, det förklrar mkt! Det betyder nästan att hon kommer dö ändå eller ?? OMG!
rgc.nu

#2 - Anonym

Jag har bara en snabb fråga varför länkar du till andra bloggar när du svarar på frågorna här bland kommentarerna?

Svar: Jag länkar inte utan foll länkar sina egna bloggar när de kommenterar och så finns de kvar när jag svara förstår du ? Precis som warda svara <3
rgc.nu

#3 - WARDA

Anonym-Hon länkar inte, om jag skulle ha en blogg och sedan kommentera med mitt blogg namn så svarar bara rgc på frågan. Som kommentaren ovan står det anonym fast att hon har en blogg, hoppas du förstod :)

#4 - Anonym

Salam kommer frågestund 2 idag då :) ? har längtat från igår haha

#5 - Anonym

Jaha okej nu förstår jag tack för svaret Rgc och Warda :)

#6 - sabrin

Ja tror nt hon kmr dö..

#7 - Anonym

Thank god, I've only watched the feriha emir parts from the beginning. It was an incredibly beautiful love story. however, the end???. stupid screenplay writers, money grubbing producers.

Svar: thank you!! my thought exactly !!
rgc.nu

#8 - pelle

hon kommer att dö, tyvärr.. tråkigt men sant