Lill-Lördag!
-

Hahah älskar att säga så
, och dagen till ära blir det faktiskt fest hos älskade Mimo! ska bli kul att klä upp sig och träffa vännerna. Men vad ska jag göra tills dess då ? Jo, STÄDA! Som vanligt.. och blogga såklart, för att kompensera den dåliga bloggningen igår.

Justeee, ni anar inte va som hände igår. Jag och maken va nere i tvättstugan, som har en gallerdörr, behöver jag säga att vi glömde de ända nycklarna vi hade med oss? Vi satt där nere i mörkret i gången till tvättstugan kl 8 och såg ut som två tjuvar som försökte ta oss in. Jag var så arg att jag röstade för att slå in hela dörren, men maken satt och pilla med pinnar mellan järnhålen och fick efter 30 min och blodiga fingrar upp dörren, ALLHAMDULILAH!

Och nu till en annan sak, mina kjolar är alla från Cubus eller H&M. Ni som undrar var mina kläder kommer ifrån kan kolla igenom min things about fashion kategori, brukar skriva upp var allt kommer ifrån oftast :) Och slöjan på senaste bilden är typ en mörk chiffong slöja som tillkommer när man köper en abaya ni vet ?! från tensta ..
#1 - Elin Pelin

Hej Mrs. Coskun!

Jag undrar om du har någon bra matrecept på något arabigt:) Tror att min bf ifrån Egypten behöver det. Han har snart bott här i Sverige ett år och har börjat tröttnat på potatis och fiskpinnar. Gärna något lätt oxå :D Puss o Kram

#2 - Amina

Ue lil lördag haha jag och min bror brukade alltid skratta åt det :P. Låter så töntigt. Städ dag här med idag :)