# 2 Blue Blazer
-
Kavaj - H&M 199 kr , Skjorta - Ellos 130 kr  Och kjol - H&M ( present!)

Här har ni kavaj nr två och jag måste bara säga att detta har nu blivit mitt favorit plagg i garderoben!! Det är så fint både till slöja och utan slöja!! Va tycker ni, bra matchat eller inte ? Och vilket är finast : Instoppad skjorta eller inte ?
Aşk Çiçeğim ♥
Nårga ögonblick från vår niqaah, Mashallah! ♥
-


En dag under 2007 (gymnasietiden) kom min pappa in till mitt rum på den tiden jag var besatt av turkisk musik och sa:
''Tro ALDRIG att du ska få gifta dig med en turk, jag säger det här och nu'' haha. Jag hade aldrig planer på det heller, men kolla vad som hände tre år senare, 4 sittningar, ingen kontakt och kärlek vid första ögonkastet, Mashallah wa tabaraka allah!!
-
Jag har sagt det förr, och jag säger det igen : Det bästa beslutet jag någonsin har tagit var att lära känna min man på ett halal sätt. Att inte ha någon kontakt innan han kom hem till mig. Att för första gången prata på telefon med honom efter han bett om min hand. Att för första gången sitta brevid honom under vår nikaah. Allt är så mkt annorlunda när man gör något för allahs skull. Ni systrar där ute som vill gifta er, göd det enbart för allahs skull, och på allahs vilkor, så gott det går - ni kommer belönas med det vackraste äktenskapet =En make som kommer älska dig, och värdesätta dig på bästa sätt, för han kommer sträva efter att vara som Profeten S.A.W var mot sina fruar, och vi alla vet att Profeten var den bästa människan av oss ♥

UPDATE: Alltså jag måste bara påpeka att min pappa och hela min familj DÖR för min man, och med egen mun säger att de inte kunde hittat en bättre svärson. Det jag nämnde i början av inlägget hände för 4 (nästan fem) år sedan då jag inte var praktiserande eller något, men det har vart en kommentar som vart lite sådär '' subhnallah man ska aldrig säga aldrig haha '' kommentar. Okej? de va ingen hets mot folkgrupp eller diskriminering av min älskade papis, alla föredrar ju något speciellt för sina ungar, dock va min far väldigt mottaglig ang min  make, trots att han inte var arab:) Mashallah wa tabaraka allah
Lill-Lördag!
-

Hahah älskar att säga så
, och dagen till ära blir det faktiskt fest hos älskade Mimo! ska bli kul att klä upp sig och träffa vännerna. Men vad ska jag göra tills dess då ? Jo, STÄDA! Som vanligt.. och blogga såklart, för att kompensera den dåliga bloggningen igår.

Justeee, ni anar inte va som hände igår. Jag och maken va nere i tvättstugan, som har en gallerdörr, behöver jag säga att vi glömde de ända nycklarna vi hade med oss? Vi satt där nere i mörkret i gången till tvättstugan kl 8 och såg ut som två tjuvar som försökte ta oss in. Jag var så arg att jag röstade för att slå in hela dörren, men maken satt och pilla med pinnar mellan järnhålen och fick efter 30 min och blodiga fingrar upp dörren, ALLHAMDULILAH!

Och nu till en annan sak, mina kjolar är alla från Cubus eller H&M. Ni som undrar var mina kläder kommer ifrån kan kolla igenom min things about fashion kategori, brukar skriva upp var allt kommer ifrån oftast :) Och slöjan på senaste bilden är typ en mörk chiffong slöja som tillkommer när man köper en abaya ni vet ?! från tensta ..