Oh Take me back!!
 
 
Åh efter dagens misslyckade shopping så blev jag så påmind om mitt älskade Istanbul!! Trots att vi missade ett av europas största shopping center (om inte den största?!) Cevahir så upptäckte vi en heldel paltser som va rena shopping paradis, gatan på taksim är helt klart en favorit! Snart är vi tillbaka InshAllah <3
#1 - riene De l'afrique

vad skönt :( du får lite sol i alla fall ..

#2 - trött på livet

mashallah mashalla syster walla tacka gud för allt du har i ditt liv. det här livet önskar sig varje tjej. och wallahi jag lär mig jätte mycket av dig har börjat tänka på att sluta lyssna på musik och inshalla sluta sätta på mig byxor men en sak i taget inshalla. yarab allah ger dig all styrka och lycka i livet du är verkligen en fin människa som är värd allt bra. jag ska vara super glad om jag hade dig som en vän inshalla en vacker dag kan vi bli vänner yarab.

Svar: Mashallah wa tabaraka allah! Men det har tagit mig en lång väg att gå till att komma dit jag är idag, jag har också mått dåligt misslyckats och haft problem och velat gå under jorden (visserligen inte just som dina problem men ändå!) Allt ordnar sig gumman, ge de bara ti,d allah prövar dem han älskar!
rgc.nu

#3 - Tips

Lite fina kläder på rean,

http://www.kappahl.se/article/troja_392936
http://www.kappahl.se/article/cardigan_362368
http://www.kappahl.se/article/troja_361758
http://www.kappahl.se/article/skjorta_339275

:)

#4 - avasitterpåjobbetpallarintemermenskagåhemom29minuterdetgörmigglad

wallah man måste ta i trä efter varje inlägg... ppl ögar sönder :p

Svar: HAHAHHA aviish <3
rgc.nu

#5 - Anonym

Nja, ta i trä behövs nog icke. Kanske ruqya, men va fina bilder du har rgc, så mycket liv!