Bir Ask Hikayesi
 

Var jag än har varit i världen, hur jag än mått och vad jag än gjort, har jag aldrig känt den inre frid och lycka jag känner när jag är i Istanbul MashAllah. När jag landar känner jag att hela mitt hjärta kommer hem, jag känner att hela min själ finner ro och jag går runt nästan tårögd av glädje i den staden. Jag älskar doften, människorna, språket, stadens fina sidor och slummen, älskar böneutropen och det vackra illahi som spelas när jag passerar en gata mitt i natten. Jag älskar doften av döner eller grillad fisk vid havet.

Jag älskar känslan av att känna att jag kan vara mig själv, Muslim men ändå modern, stolt beslöjad, stolt kvinna med rättigheter i en stad där alla får plats, alla får synas - det är min bild av Istanbul och ingen kommer någonsin få ta den ifrån mig, det är i Istanbul jag hör hemma och en dag ska jag ha ett hem där InshAllah ya rabb!

 
#1 - MY

Precis så känner jag också när jag är där även om jag inte är ursprungligen därifrån<3

Svar: Åhhhh <3
rgc.nu

#2 - lina

so true baby! inshallah vi får den chansen att leva där en vacker dag<3

Svar: Inshallah canim!! <3
rgc.nu

#3 - Dillan

Grattis sötnos till ditt nya jobb:) gu va kul:) du är så begåvad, masallah:) allah yolunu acik etsin, allah hayirlisini versin! Jag e stolt över dig! Bir gun insallah turkiyemizde yasiyacagiz! Ha en trevlig helg canim

Svar: Cok tessekuur ederim ablacim !! <3 Dina kommentarer gör mig alltid så himla glad! Ameen inshallah och jag hoppas att vi då blir grannar inshallah! Sende canim abla, öptum!
rgc.nu

#4 - Bobo Alaa

Du ger mig ångest vill åka tillbaka till hemlandet (mormor är 25% turk) Hahahahahah turk til i die hahahhah

Svar: WOPP WOPP!!
rgc.nu

#5 - Anonym

Vilket fint inlägg, du klädde mina tankar och känslor i ord...TACK!