2012 Last Wanties
 
 
Åh jag tror jag får en hjärtattack snart! Vilka väskor! vill ha alla fyra!! Såhär är jag när det kommer till väskor, kan inte få nog, det är typ en sjukdom, någon annan som delar min väskbesatthet?
Hur som, de två med fickor kostar 349 kr och de två andra kostar 399 kr från H&M !!!
Mummaaaa, vilken är er favorit? Min är ALLA, haha
#1 - Sumaya

Åhhh den svarta är min favorit! Såååå fin så att det gör ont!

#2 - warda

Rgc jag är samma dör för väskor! Brukar kolla in olika sidor och bara dregla ahhh tror jag lider utav väskbesatt! :)

#3 - warda

Btw vad tycker du om denna väska? http://www.youtube.com/watch?v=bIG9c40JLI4

#4 - Anonym

jag tycker headern är för hög/lång, man vill se rubriken på första inlägget när man kommer in på sidan direkt inte behöva scrolla ner headern först. Bara en liten synpunkt :)

#5 - avatyckerattdetärfinaväskormeneftersomattdeärfrånHMsåkommerallagärishademsådekommerintevalikafinalägre

Fina! :)

#6 - ava

sho HM levererar

#7 - Anonym

Ahhhhh perfekta väskor till våren spec dom ljusa, MÅSTE HA!

#8 - shufu

vad för mrke kmr dina kläder heta. ty ker det borde stå mr coskun pålapparna de fint namn . by the way inshallah när du börjat med din webbbutik . tycker du borde satsa på mer mode kanske mer saker du tyckerom som väskor mm . mode är någonting som ändras hela tiden och det kan vara så att folk som inte klär sig så anständigt böi intresserade eftersom många har på sig det med ndra ord det blir en trend ! hopas det blir framgångsrikt !!!

#9 - :/

Hej alltså trött på livet svarade mig aldrig på mailen?? Har hon hört av sig till dig?

#10 - Anonym

Syster om trött på livet inte vill hyra din lägenhet är vi två stycken som är jätteintresserade, vi båda jobbar så vi har råd med hyran snälla hör av dig om hon inte vill ha den.

#11 - Anonym

Jag tycker att de andra paret som vart intresserade borde få chansen, verkligen. För att trött på livet lämnar sin familj för en kille.. sånt håller inte, aldrig. Hänt flera personer jag känner, för de mesta så lämnar killen en och man hamnar hos familjen igen lite av en i-told-u-so.. Folk som kan betala för lägenheten förtjänar den tkr jag.

#12 - Asiya

sen så att uppmuntra att en tjej lämnar sin familj för en kille är aldrig bra. Om nu tjejen skulle bli handikappad.. vem skulle ta hand om henne? hennes vänner? kille? nej. Hennes familj. Om han verkligen brydde sig om henne så skulle han inte vilja att hon lämna sin familj för han.. cmoon.. sånt här gör mig ledsen.. Killar gillar en alltid mindre än vad man tror att de gör.

#13 - C

Ja, jag skrev i första inlägget där det nämndes om lägenheten och jag och min man är fortfarande intresserade. Så om det fortfarande är aktuellt så skulle jag gärna vilja komma i kontakt med dig :)

#14 - =)

Ja jag väntar fortfarande på att trött på livet ska svara eftersom hon va ju så på och ville verkligen ha en lägenhet men försvann helt plötsligt härifrån? :/ Men annars om hon inte svarar så kan rgc skicka mig er mejl ni som vill hyra lägenheten, tänk på att jag vill hyra ut den i andra hand i minst ett par år och i vitt inte svart :)

#15 - C

Ok, vad bra :) jag är ute efter att hyra i några år och det är bra om det är i vitt så det skulle vara toppen om jag och min man fick möjlighet att hyra av dig incha allah så jag hoppas verkligen att vi får chansen.

#16 - =)

När kan ni hyra den isåfall från vilken månad vill ni? :)

#17 - C

Vi skulle vilja hyra fr om sista februari alt. Sista mars, beror lite på om du vill hyra ut den omgående eller har möjlighet att vänta lite. Min fråga till dig bara är hur många rum osv. Fast det kanske du vill ta på mail? :)

#18 - =)

Ja vi vill hyra ut den om ca 2-3 månader så det passar bra! Skriv din mejl här så svarar jag på hur lägenheten är :)

#19 - C

Men det är ju helt perfekt alhamdulillah! Jag skapade en mail som du kan nå mig på ang det här: c-lagenhet@hotmail.com

#20 - =)

Vad bra, jag har skickat ett mejl nu :)

#21 - Anonym

Om hon ovan ångrar sig kan du kontakta mig på rainbow_girl_2005@hotmail.com
Vi är också jätte intresserade och jag är tredje personen som har frågat dig. :)

#22 - =)

Jag har kontaktat dig nu Rainbow :P

#23 - Anonym

Jag har nu kontaktat dig kära syster!

#24 - Dilem

Oh my håller med! Man får inte noooog av väskor! Älskar den första och tredje!

#25 - Me

Nr 1 var cool o nr 2 var fin!