2012 Last Wanties
 
 
Åh jag tror jag får en hjärtattack snart! Vilka väskor! vill ha alla fyra!! Såhär är jag när det kommer till väskor, kan inte få nog, det är typ en sjukdom, någon annan som delar min väskbesatthet?
Hur som, de två med fickor kostar 349 kr och de två andra kostar 399 kr från H&M !!!
Mummaaaa, vilken är er favorit? Min är ALLA, haha
Family sunday
Till er som ville ha recept på humus röran, så är det bara att ta två humusburkar, späda ut dem i lite vatten och citron och krydda eventuellt med lite kummun, blanda och servera!
-
Hoppas ni alla  haft en fin söndag! Jag själv har hängt hos mamma med resten av familjen, vi har ätit middag och sitter nu och fikar. Vår familjemiddagar är alltid så komiska, vi skrattar gråter skriker och skämtar med varann, om vi hade haft kameror i vårt hus hade vi varit galnare än the kardashians haha, MASHALLAH!
 
Det har vart blandade känslor kring min blommiga jacka, och sanningen är att bilden gör inte den rättvisa, imorgon kommer än bättre bild InshAllah, till dess, god natt på er ♥ 
Today's Details
 
Slänger in en dagens lite snabbt, eller en smygtitt på dagens rättare sagt! Jackan, eller vad man ska kalla den är från H&M, ännu ett reakap woho! Vintage klocka och vanlig svart slöja!
Hiss elr diss ? :)