New in - Online
 
 
 
Ni frågar mig alltid var man kan hitta kjolar, och jag har kollar runt och hittat dessa. (det finns fler i respektive affärer). De from Zara ligger mellan 400-559 kr och de från Mango och gina ligger på mellan 199-299 kr.Vilken är er favorit? Så gå in på dessa hemsidor och shoppa loss tjejer, bara för att sommaren är slut betyder det inte att byxorna ska fram ;) Maxi all day every day baby!
-
You always ask me where to find skirts, and I have been checking around and found these. (There are more in their stores).So visit these websites and shop till you drop girls, just because summer is over does not mean that pants are ok!  ;) Maxi all day every day baby!
#1 - Sumaya

Vad fina kjolar ma sha Allah! Nejnej, maxi all day every day haha! Ska nog in och köpa några. :D

Svar: bra däär :D
rgc.nu

#2 - Anonym

Tack för inspo!

#3 - Anonym

Svarta, grönaktiga och den lila är nog favoriterna men den grönaktigas färg gör den till en favorit! :)
Juste jag hade frågat om donutsen innan, har du kollat upp om de är haraam?
maa saalam :)

#4 - Anonym

MashaAllah, jätte fina! Må Gud belöna dig för att du tog dig tid och letade upp kjolar.

Jag hr förstått att du är av åsikten att byxor är haram, dvs. alla slags byxor även sådana som är jätte breda och pösiga? Jag bara undrar vad bevisen är för det? Samt om du anser att det är okej att visa sig i byxor framför sin man? Och vad baserar du det på i sådana fall?

Må Gud belöna dig syster <3

Svar: Vad gör man inte för er <3
Jag följer endast åsikten om att byxor, alla sorter, är haram att ha på sig ute bland icke mahrams då de är en liknelse av männens klädsel.

Jag följer dock inte åsikterna om att byxor är haram helt och hållet och har drf på mig byxor privat bland kvinnliga vänner, familj och make. ( dock på ett anständigt vis bland mina bröder tex. osv)

Jag känner många systrar som har vida byxor och lyckas hålla en anständig stil, men det är inget för mig och jag kan därför inte skriva om det här eller kalla till det. Jag ser absolut inte ner på de och anser inte mig vara bättre för jag har kjol eller klänning, tvärtom, jag har en lång väg att gå sj med min klädsel, fortfarande.

Förstår du mig lite mer nu älskade syster ?<3
rgc.nu

#5 - Faten

Ginas kjolar är jätte fina, köpte dessa förra veckan är super nöjd plus att dom va jätte billiga, me like. Tack för den tiden du lägger på att svara på våra frågor. Kram

#6 - b

Finns jätte fina kjolar på ebay: http://www.ebay.com/itm/2012-HOT-Retro-high-waist-pleated-double-layer-chiffon-Short-Mini-Pompon-Dress-/140772903623?pt=AU_Womens_Clothing_2&var=&hash=item20c6b80ac7#ht_3775wt_968

#7 - Anonym

Tack så mycket RGC för ditt förklarande svar ovan om när du anser att det är ok att ha på sig byxor och när du inte anser det vara ok.

Jag undrar bara vad du baserar det på. Jag vet att hadithen finns om att män inte ska efterlikna kvinnor och vice versa men hur vet vi att byxor just räknas som att efterlikna män?

(Jag ställer inte frågorna för ifrågasätta dig utan snarare för att övertyga oss tjejer om att vi inte borde bära byxor och då måste vi ju se bevis från koran och sunna :))

Svar: Här har du syster två länkar sen kan du kolla vidare på detta , jag har dessutom frågat runt på föreläsningar och så då jag tycker de är svårt att tolka sånt sj. Mer än så har jag inte att säga om ämnet habibah.
http://islamqa.info/en/ref/87920/Wearing%20pants

http://muslim.se/fragorasvar/fiqhprinciper/408-kan-en-kvinna-ga-ut-klaedd-i-en-lang-troeja-med-byxor-under.html

Det är samma fatwa men den ena på svenska och andra på engelska ..
rgc.nu

#8 - Anonym

ma sha Allaah tycker om din ödmjukhet RGC hafidhakillah

Svar: Baraka allahu fiki älskade syster <3
rgc.nu

#9 - noora

masha allah 3<3 du är bästa tack så mycket att du la upp de <3<3

#10 - Kaeli

Man kan köpa liknade kjolar från dhgate.com plus dom hat gratis frakt på all deras varor

#11 - katlin

jag tycker väldigt om den lila färgen :)