Something Green

-
Juste , jag har inte berättat för er! Jag ska ha Lime grönt som accentfärg i köket denna gång,vilket innebär att hela köket ska gå i vitt(och kanske svart, vet ej ännu hur de blir med det!) och sen en fondvägg som är Lime grön med en vit text på , avslöjar sen vad det ska stå! Därför är jag på jakt efter mysiga gröna detaljer , och dessa två står högst på min lista! Vasen och ljusen+ ljushållaren(ignorera att ljusen står lite snett på bilden haha!) kommer från Bolagret.

A never ending story

-
Kolla vad jag hitta när jag tömde det sista skåpet , ok nu ljuger jag , finns ett till skpå som är halvtomt bara , i köket!Helt oanvända!! Alltså mitt tips till alla systrar som ska gifta sig , SAMLA INTE PÅ ER GREJER DET FÖRSTA ÅRET! Vi har så mkt grejer , Mashallah , att man kan tro att vi bott här i tre år , MINST , och inte ett , Subhnallah! Jaja , det ska bli kul att inviga dessa redskap , ni ska bara se vad som fanns i andra skåpet haha! En av dessa här är en chocklad maskin som smälter chocklad i olika formar och på så sätt göra egna chockladpraliner , det ska vi lätt göra i vårt nya kök Inshallah!

Sjukis måndag!

-
Krigar fortfarande med att packa , och nu har man dessutom åkt på en förkylning, ush säger jag bara!
Dagens måste: Städa , packa klart och PLUGGA!! Gud va tråkig min blogg vart dessa dagar , men det kommer bli så kul att visa er den nya lägenheten , alla före och efter bilder och inredning osv:)

Sorry finisar ♥

Hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen , ni vet att jag brukar vara bättre än såhär, men hela dagen har verkligen gått åt att packa och städa och vi är långt ifrån klara , men med guds underlättning är allting färdigt tills på tisdag och vi bor i vår nya lägenhet! Förresten så är det många av er som vill fråga saker privat , och ni kan kontakta mig på denna mail inshallah : r-g01@hotmail.com