Allahmdulillah!
Tentan gick bra, och jag hoppas på det bästa!Nu ska jag städa mitt hem,och få besök av svärkusinen.
Till alla som startar drama i mitt kommentarsfällt: LÄS INTE BLOGGEN:D
Jag skriver för min egen skull och för mina vänner och de läsare som uppsakattar det.
OM någon vill höra MIN åsikt ang något då delar jag med mig av den, och den behöver inte passa alla andra som läser den och jag behöver inte ursäkta mig för det jag står för.En syster frågade MIG , inte er i kommentarsfälltet om ett passande jobb för en tjej med slöja, då svarade jag vad JAG tyckte och ansåg vara halal. Det kanske kan tyckas vara motsägelsefullt, men det är dem punkter som snurrar runt mitt huvud nu. Ingen behöver följa dem, jag driver inte en regelbok här, jag DELAR MED mig av min vardag.
PUNKT SLUT :D

Och till anonym som försöker varna mig om kebabhuset i skärholmen, den vid tunnelbanan precis brevid taxi fashion är 100% halal, dem har både qibla kött och mawlana, dem är turkar och min make känner dem, min man är en trogen muslim och var vegetarian i 2 år tills han hittade kött som slaktades med 100% pålitliga källor halal = MAWLANA. Så tack för varnningen men allahmdulillah vi vet vad vi gör.

Ta hand om er finisar, förlåt för ett nagativt inlägg, men man måste ju stå på sig ibland...
#1 - Nada

DU ÄR BÄST! :D och har precis samma värderingar och tankar som mig, må Allah alltid vara vid din sida syster

#2 - ..

Bara en request... Kan du förstora texten på dina inlägg? Den är så liten och lite jobbigt för oss som inte har BÄSTA synen hehehehe (a)

#3 - Ayan

SubhanAllah, väldigt bra och starkt av dig! Låt inte dessa typer av negativitet break you down, så att säga. In sha Allah kheyr!

#4 - Mariam Sadat

Salam alekom syster!

Alhamdullilah att tentan känndes bra, Inshalla får du den resultatet du vill ha!

'

Var stark syster, mycket bra av dig att stå till svars för de som alltid ska komma med otrevliga komentarer som får än på dåligt humör..

#5 - Nasriin

Tänk inte på sådant, folk gillar ju alltid att racka ner på andra subhanAlah. Din blogg är super, jag har till och med rekommenderat den till andra.Jag har en fråga dock, vi äter kött, kyckling etc av märket qibla hemma, kan man göra det eller ska man byta till det där andra märket du nämnde ovanför? Eller funkar båda märken bra att äta, alltså det som man hittar i affären av dessa två? Tacksam för svar.#6 - denise

Stå på dig! Din blogg är jättebra speciellt för oss konvertiter tycker jag.De som inte vill läsa behöver väl inte heller klicka sig in...Må Gud välsigna dig.