Kär i kärleken!!
-
Hur ska jag förklara för er vad jag känner för den här serien? Alltså den är så vacker, deras kärlek är så fin, så stark och så äkta att den kommer rakt in i mitt hjärta! Jag tycker inte serier förmedlar känsla på de här sättet annars, jag är så mobbad jag vet, men jag är kär i kärleken i guess!
Delipopps
-

Galnapopps, för Deli betyder ju galen/knäpp på turkiska!

Upptäckte att de sålde dessa på caféet i F-huset på uni idag.Jag köpte aldrig, tyckte istället att de skulle göra en jätte fin bild, och det vart ju så, älskar bilden!Jag blir jämt så besviken när jag köper bakelser ute för de lever aldrig upp till mina förväntningar, men jag tror jag tänker smaka denna ändå faktiskt, får ta det imorgon Inshallah :D

 

 

Allahmdulillah!
Tentan gick bra, och jag hoppas på det bästa!Nu ska jag städa mitt hem,och få besök av svärkusinen.
Till alla som startar drama i mitt kommentarsfällt: LÄS INTE BLOGGEN:D
Jag skriver för min egen skull och för mina vänner och de läsare som uppsakattar det.
OM någon vill höra MIN åsikt ang något då delar jag med mig av den, och den behöver inte passa alla andra som läser den och jag behöver inte ursäkta mig för det jag står för.En syster frågade MIG , inte er i kommentarsfälltet om ett passande jobb för en tjej med slöja, då svarade jag vad JAG tyckte och ansåg vara halal. Det kanske kan tyckas vara motsägelsefullt, men det är dem punkter som snurrar runt mitt huvud nu. Ingen behöver följa dem, jag driver inte en regelbok här, jag DELAR MED mig av min vardag.
PUNKT SLUT :D

Och till anonym som försöker varna mig om kebabhuset i skärholmen, den vid tunnelbanan precis brevid taxi fashion är 100% halal, dem har både qibla kött och mawlana, dem är turkar och min make känner dem, min man är en trogen muslim och var vegetarian i 2 år tills han hittade kött som slaktades med 100% pålitliga källor halal = MAWLANA. Så tack för varnningen men allahmdulillah vi vet vad vi gör.

Ta hand om er finisar, förlåt för ett nagativt inlägg, men man måste ju stå på sig ibland...