Chill med bästis !
-
Kroppen har landat i Sverige men hjärnan är fortfarande inte hemma igen känns det som!
Har hängt med bästis hela dagen , lagat mat ,fikat och bara pratat och myst! Kändes som om jag vart borta i ett år wallah hahah..
Har hunnit packa upp lite , städat lite och handlat och lagat mat , wihoo! Vuxen poäng här känner jag , jaja nu ska det nog sovas , hoppas ni gillar kulu bilderna och tack för alla dem fina kommentarerna , ni knäcker ju ! Mashallah på er mina gullisar! God Natt <3
Kulu 2011
-
Denna förvånansvärst moderna byn växer allt mer för varje år och överallt håller man på och bygger nya hus och skyskrapor. Det är helt otroligt hur långt fram i utvecklingen man kommit med bygge och vägarbete där nere.
Dock, likt många andra små städer och byar måste man växa lite mer i mentalitet och kultur där nere , som att tex kvinnor inte får gå till mosken och kvinnor jobbar oftast inte (dock har detta ändrats mycket också men det behövs mer!).
-

Vård och skola är också något Kulu har vuxit inom och det finns till och med ett Universitet i slutet av byn, vilket är väldigt imponerande. Det mest fasinerade i denna byn är att av 323 000 invånare så är 300 000 av dem från SVERIGE! Dem åker dit på sommrarna och bor i sina flashiga hus haha !
God dagens Svealand!
Varför är det så typiskt att så fort man är hemma igen , sekunden man kommer in i Svealand , saknar man direkt stället man vart i och vill tillbaka igen ?!! Nu menar jag inte att jag saknar Kulu , utan jag saknar Turkiet , jag vill verkligen tillbaka igen , men till Ankara elr mitt älskade Istanbul , åh!

Iaf , Kulu var mysigt , det var as häftigt att se stället som 300 000 svenska turkar kommer ifrån och i tell u this , det är INTE en by! Det är litet , väldigt litet , men det växer och blir modernare för varje år och om 5 år kommer det bli en storstad , i tell u guys !!
Har en massa bilder som jag lägger upp sen på hur det ser ut där , så var redo för chocken som jag fick och mina föräldrar när de såg bilderna igår!Kommer lägga upp allt i en ny kategori; Turkiet 2011!
Hadi ska halsa i mig kaffe och vakna lite ... mkt text men ruuuligt text !