Say hello to my little friends !

 

 

Åh titta vad som tittar upp när solen kommer fram! Åh vilka godingar Mashallah , dessa är mina favoriter ur min stora väsksamling , kan lägga upp en bild på alla jag äger någon annan dag.

Men gissa vad det bästa av allt är? 3 av respektive 4 kommer från min mammas källare och är alltså SO VINTAGE! Helt inne i år också , kolla bara på paljett clutchen , jag vill gå på fest nu nu nu!!

Haha den stora svarta med guldflätade axelremmar kommer från marknaden Tunisien för 20 kr , folk tror att det är en designer väska varje gång!

#1 - Anonym

Salam syster! Jag läste att du är från tunisien och du pluggar på su. Träffade en tunisisk syster , kan det vara du? Om det var du har vi sett varandra två ggr en gång i su moskén och andra gången i t-banan påväg mot skolan. =)Din blogg är jättefin tkr jag.Kram!

#2 - Mrs.

Sv; Jaa det är nog jag :D Kul att du läser min blogg hehe och baraka allahu fiki , allt bra syster ? länge sen sist !

#3 - Laleh

Loooving the blue one...perfect for summer!

#4 - Sara H

Snygga, speciellt den stora svarta!:D

#5 - Salam syster

Allt e bra med mig! Hur är det med dig? Det va lägesen ja, man ser ju aldrig folk på su för många studenter ju.Jag hittade till din blogg via en annan blogg, mashallah vilket tur =)

#6 - Eman

Hihi jag har också ett par väskor som var mammas när hon var i min ålder. Sobhan'Allah att de går från generation till generation haha