HOME SWEET HOME!

Hemma nu , längtar efter sängen !
Uppdaterar imorrn med nya bilder från saker ur min garderob , märkte att det blev rätt lyckade inlägg av det !
God natt världens finaste läsare , ni vore ännu finare om ALLA ni vågade kommentera , höhö 

Dag 13 – Vad hade jag på mig i dag?


-
Jag har inte gjrot något annat än suttit hemma idag ..
Snart kommer maken dock ,då bär det av till svärmor , och då tänkte jag ha på mig det här :
Randig maxiklänning från Gina, Lång kofta från H&M och Flätat bälte från H&M , till detta har jag ett par svarta convers !

Say hello to my little friends !

 

 

Åh titta vad som tittar upp när solen kommer fram! Åh vilka godingar Mashallah , dessa är mina favoriter ur min stora väsksamling , kan lägga upp en bild på alla jag äger någon annan dag.

Men gissa vad det bästa av allt är? 3 av respektive 4 kommer från min mammas källare och är alltså SO VINTAGE! Helt inne i år också , kolla bara på paljett clutchen , jag vill gå på fest nu nu nu!!

Haha den stora svarta med guldflätade axelremmar kommer från marknaden Tunisien för 20 kr , folk tror att det är en designer väska varje gång!

Ouuwiiish ..

 

 

 

 

.. torkar svett från pannan! Ni där ute som säger ''men äsh ni är ju bara två hur smutsigt kan det bli ?'' argghhh blir sur på er ! Vi måste städa varje dag , BOKSTAVLIGNE! Om jag missar att städa en dag för en paus ser huset ut som en cardump dagen därpå , wallah ! Idag var jag tvungen att ta itu med toaletten , ush va jag hatar det alltså .. så bjuder på en bild på vår wc HAHA!


Nu har det dammats , dammsugats , moppat , städats i både wc och badrum , diskat & matlagning står på tur, för strax plingar en kär vän på dörren !


Me myself and I!

Gjorde det ett personlighets test som jag hitta på syster Adelinas blogg , woho , stämde in på pricken ! Förutom att jag inte vill bli skådis eller sångerska men allt annat så , på ett halal sätt såklart ;)


Din personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare.