Må Allah ge honom hälsa ♥

 

Kött , kyckling , köfte , sparris och vitlöksyoghurt med bröd, yuumii!

 

På grund av vädret blev det ingen grill tyvärr, trotts att maken övervägde att grilla på balkongen och började göra i ordning allt avrådde jag honom från brandfaran han ville utsätta oss för haha

 

Vi , eller han rättare sagt , gjorde i ordning en fet lunch/middag , och nu är vi mätta och belåtna och ska åka iväg till Svärmor ett tag, makens morbror är allvarligt sjuk så gör duaa för honom mina älskade syskon! Må Allah belöna er och vi hörs när jag kmr hem ikväll InshAllah mina finfinaaa!

Att lyda eller inte lyda maken .. den stora frågan!

 

Okej , hur självständiga eller feministiska vi än är ska jag bara fastställa en punkt ur en islamisk synpunkt ; Kvinnan är Ålagd att lyda mannen , det är obligatoriskt för henne , punkt!

Så därför kommer lite råd för både systrar och bröder hur man kan work around this och få fruagn att inte känna sig som en åsiktslös, deprimerad svans.

 

1. Syster om du vet att du är en sådan kvinna som inte klarar av att få saker förbjudna för dig (exmpel som jag själv) undvik att gifta dig med en man som har en dominant karaktär , en trångsynt man eller en man som saknar vilja att kompremissa med sina åsikter. Ödmjukhet är nyckeln till lycka !

 

2. Min make använder aldrig orden ’’ jag förbjuder dig ’’ eller ’’du får inte’’ utan han säger alltid ’’ Islam säger si och så , allah låter inte si och så’’ På så vis säger jag min åsikt men övertalas lugnt att tänka om och lyda honom av frivilja , för jag kan inte gå emot något som Allah har förbjudit för mig. SÅ män , ni kan lära er av detta!

 

3. MÄN: Låt era fruar fatta sina egna beslut , och låt dem diskutera sina åsikter med er, för i grund och botten vet frugorna att männen har sista ordet !Underskatta aldrig hur mycket inflytande kvinnor har på mäns beslut , vi praktiskt taget formar dem , glöm aldrig det.

 

Tre enkla råd som leder till en väldigt lydig men INTE förtryckt fru! Jag älskar att min man fått mig att vara med om ett sånt här äktenskap , det var exakt det här jag letade efter Mashallah !

08:31

 

 

 

Jag kan inte längre sova ut som normala människor, för att inte tala om att försöka vara uppe till efter tolv! Jag skyller på maken, mina rutiner har helt anpassat sig efter hans haha och jag som är värsta nattugglan ! Bortsätt från denna ointressanta info så ska jag och maken grilla idag själva, så mysigt